To je to što me zanima!

Vratio se Prkačin: "Zokiju i Tomi bit ću kao stariji brat"

IMA SAVJETE ZA SVE Ante Prkačin se zadnji put kandidirao prije 15 godina. Vjeruje da će ući u Sabor te da će savjetovati i SDP i HDZ. Kritizirao je i HDSSB
Vidi originalni članak

Bivši pravaš Ante Prkačin zadnji se put na izborima kandidirao 2000. godine i tada nije bio uspješan.

Sad se vratio u politiku kao kandidat za Sabor na listi stranke Desno koju vodi Anto Đapić. Prije 15 godina Prkačin je kao predsjednički kandidat dobio 0,28 posto glasova ili nešto više od 7000.

- Uđemo li u Sabor i bude li Milanović šef parade, njemu će imati tko i što reći. Dođe li na vlast Karamarko, s desne strane njemu nitko osim nas nema što reći. Znam da ne znaju, pristupit ćemo im kao stariji brat, ozbiljno i odgovorno - kaže Prkačin.

Kritizirao je i HDSSB zbog stranačke garde.

- Vulin je zabrljao s onom pričom o dimnjačarima. Onaj koga garda u crnim odorama podsjeća na dimnjačare treba ići u ludnicu - rekao je Prkačin.

Idi na 24sata

Komentari 188

  • Darko05 21.10.2015.

    Za izbore se uvijek pojave svakakvi lakrdijaši, probisvjeti i klaunovi. Svakakvog smeća ima u ovoj našoj napaćenoj zemlji.

  • skypilot 21.10.2015.

    Ante Prkačin, krajnje sumnjiv tip. On i Đapić se uvijek javljaju kad treba nešto razbijati. Nekad se bavio švercom i muljažom, sigurno ga je UDBA tada zavrbovala.

  • škver 21.10.2015.

    sretno ljudino!

Komentiraj...
Vidi sve komentare