To je to što me zanima!

'Vražje dijete': 'Majka Sotone' je objavila oglas za - krštenje

Švedske novine Svenska Dagbladet objavile su greškom oglas o krštenju "vražjeg djeteta". Kažu da ih je sram i da se tako nešto ne smije više nikada ponoviti
Vidi originalni članak

Švedske novine Svenska Dagbladet objavile su oglas o krštenju "vražjeg djeteta". Na fotografiji je djevojčica koja ima šiške počešljane da izgledaju kao broj 666. Riječ je o broju koji se u Bibliji pridaje Zvijeri odnosno vragu. Ispod fotografije piše: 'Dobro došli u Lucyin svijet. Krštenje će biti 23. svibnja u 12 sati. Javite se na mail adresu  rehtom.snatas'. 

Ime Lucy neki povezuju s Lucifer, a "rehtom.snatas" ako se čita unazad, na engleskom znači "majka Sotone" (satans.mother). U novinama Svenska Dagbladet kažu da tako nešto dosad nisu vidjeli i da su oglas objavili greškom.

- Sram nas je, ali nažalost zakazala je naša procedura. No tako nešto nikada se ne smije ponoviti - rekao je glasnogovornik Björn Hygstedt u utorak za Aftonbladet.  

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Galeb i ja 20.05.2015.

    Svasta po ovoj zemlji hoda.

  • HrvojeHrc Hrco 20.05.2015.

    Neslažem se!! 666 nije sotonin broj.. 666 znaci nrn (na hebrejskom), u prijevod na hrvatski bi znacilo NERON. zato sto oni ne pisu samoglasnike, a mi (hrvati) pisemo.. A Neron je bio progonitelj Krscana..

  • zx6r-2001 20.05.2015.

    Bibliju kao i ostale knjige je napisao čovjek u njima se također spominje taj "vražiji broj"666 i taj broj nema nikakvu poveznicu sa bilo čim osim sa tom knjigom(koju je napisao čovjek)i malo luckastim ljudima koji taj br.štuju kao neki simbol sotonizma.Umjesto 666 da je netko napisao 777 štovao bi se taj br.Vjerujem u Boga,ali ne vjerujem u ljudske rukotvorine i Crkvu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare