To je to što me zanima!

Vrdoljak: Da je vlada brinula o obrazovanju, možda ne bi pali

Započeli su, a i završili svoj mandat tako što su rezali 280 mil. kn za obrazovanje, obustavili isplatu stipendija, zaustavili kurikularnu reformu, kao i sve mjere aktivnog zapošljavanja, rekao je
Vidi originalni članak

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak rekao je kako je ova vlada započela, a i završila svoj mandat tako što su rezali 280 milijuna kuna za obrazovanje, obustavili isplatu stipendija, zaustavili kurikularnu reformu, kao i sve mjere aktivnog zapošljavanja. Upravo to, ističe, bit će prvo što će buduća vlada, ukoliko i oni budu u njoj, pokrenuti, odnosno povratiti mladima po pitanju obrazovanja. 

-  Da je ova vlada brinula o temama poput obrazovanja možda ne bi pali. Kada su mislili samo o sebi onda su tako i završili - kaže Vrdoljak. 

Na pitanje kako će se HNS financirati ukoliko se strankama neće isplatiti novac koji bi trebale dobiti kaže: 

- Za nas je lako, mi ćemo se već snaći. No mene brine 250.000 djece i mladih koji zbog zaustavljenih mjera aktivnog zapošljavanja kao i neisplate stipendija ne znaju kako će platiti režije. To je pravo pitanje za Nadu Šikić - poručio je Vrdoljak.  

Idi na 24sata

Komentari 34

  • JO 28.06.2016.

    Da Pas nije srao uhvatio bi Zeca !

  • leptir53 28.06.2016.

    kad bi imao karakter, ne bi se pojavljivao u medijima... ni on ni Mrak Taritaš.. ali.. on to nema... koliko su ljudi naguzili sa razdjelnicima, energetskim certifikatima, legalizacijama.. mila majko.. legalna pljačka..

  • Kotrljljan 27.06.2016.

    Nisi ništa bolji od Karamarka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare