To je to što me zanima!

Vrdoljak u Registru: Pa što je bio HRT nego borbeni sektor!

Bivši ravnatelj HRT-a je objasnio kako se ne radi o nikakvoj grešci te da je proveo četiri godine u ratu, jer je vodio medijski rat. Ima i počasni čin pričuvnog brigadira
Vidi originalni članak

Prema objavljenom Registru branitelja hrvatski redatelj Antun Vrdoljak proveo je 880 dana u Domovinskom ratu i to u - borbenom sektoru kao pripadnik MUP-a. Taj podatak nagnao je mnoge da postave pitanje kako je to moguće kada je poznato da je Vrdoljak od 1991. do 1995. bio na čelu Hrvatske radiotelevizije. 

Redatelj je za Večernji list objasnio kako se ne radi o nikakvoj grešci te da je proveo četiri godine u ratu. Na pitanje kako je to izveo budući da je bio ravnatelj HRT-a, Vrdoljak je odgovorio:

- A što je bio HRT? Imate izjavu lorda Carringtona koji je bio predstavnik Europske zajednice u Hrvatskoj, a rekao je Miloševiću da rat nisu mogli dobiti, a izgubili su ga u medijskom ratu s HRT-om - kazao je Vrdoljak te je kao argument za svoj "borbeni sektor" naveo broj mrtvih na HRT-u.

Inače, poznati redatelj ima i počasni čin pričuvnog brigadira HV-a.

Idi na 24sata

Komentari 180

  • dom2 14.03.2013.

    Narod još nije svijestan da je mediski rat još na djelu. Mediji upravljaju sa nama. Danas javna TV u čijem je vlasništvu? Koje ideale i razmišljanja šalju gladnom narodu? Ako za nekoga par puta kažeš da nevalja ili je sumljivog morala, moraš se zapitati dali je to istina. Nije samo rat na bojišnici. Koliku nam štetu nanosi ekonomski rat? Sve je više gladnih obitelji ili su na rubu glada. Možda sam jedna od budala koja je školu završila prije samostalnosti i gledam kako nam zemlju osiromašuju i narod bacaju na koljena.

  • CptNemo 22.12.2012.

    S ovakvim drvima nemožeš drugačije nego ih dobro natamburat, a to je nešto što je trebalo smrdoljaku odavno servirati.

  • MirkoFranjić 22.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare