To je to što me zanima!

'Vrh HNS-a čeka da HDZ dođe na vlast da nastave po svome'

Tražit ću da se u što skorije vrijeme u Saboru raspravi o problemima u nogometu. Nogomet je u prevelikoj krizi, a prazni stadioni su dokaz tome, rekao je Saša Đujić
Vidi originalni članak

Gostujući u emisiji Veto na Jabuci TV saborski zastupnik SDP-a Saša Đujić najavio je kako će inicirati tematsku sjednicu Odbora za mlade i sport u Saboru na temu problema u hrvatskom nogometu.

- Tražiti ću da se u što skorije vrijeme održi tematska sjednica i raspravi o svim problemima u nogometu. Pozvat ćemo i predstavnike HNS-a i tražiti odgovore. Nogomet je u prevelikoj krizi, a prazni stadioni su dokaz tome - rekao je Saša Đujić.

Na izravno pitanje ima li vladajuća većina snage dovesti stanje u nogometu u red, Đujić je rekao da druge opcije nema.

Jedna stranka  ionako ima 11 članova od njih 17 u izvršnom odboru saveza, što znači da ta stranka i politika ima prste u upravljanju HNS-om, kaže Đujić

- Država će morati imati snage jer se to tiče velikog broja građana. Ministar je tek došao na funkciju. On ima odlučnosti i nema straha sudjelovati u problemima koji se tiču sporta, ali te promjene ne idu tako brzo. Kada taknete neke nepravilnosti, često se zadire u to da ste takli temu sporta koji mora biti neovisan od politike. Jedna stranka (HDZ op. a.) ionako ima 11 članova od njih 17 u izvršnom odboru saveza, što znači da ta stranka i politika ima prste u upravljanju HNS-om - rekao je Đujić.

Bivši potpredsjednik HNS-a Ivan Brleković rekao je kako upravo u činjenici da većina IO HNS-a dolazi iz HDZ-a krije taktiku Vrbanovića i Mamića.

- Oni će se sada malo posuti pepelom, razgovarati i kupovati vrijeme, slati Šukera na putovanja da nešto krivo ne kaže i čekati promjenu vlasti. Oni očekuju da HDZ dođe na vlast i da onda mogu dalje po svome - rekao je Brleković u Vetu na Jabuci TV.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • opsj 26.11.2014.

    kaj bi hteli da se uvede i nogometni porez, ko crkveni, jadnici nemaju za kruh pa nisu ni motivirani.

  • piramida 26.11.2014.

    NE GLASAM za HDZ ,j

  • dobro jutro 26.11.2014.

    E moj Sasa,daleko si ti od ljubavi za Hrvatski nogomet

Komentiraj...
Vidi sve komentare