To je to što me zanima!

Vrhovni sud je usvojio žalbu: Mustača će izručiti Njemačkoj?

Vrhovni sud usvojio je žalbe Gizele Đureković, supruge ubijenog Stjepana Đurekovića i ukinuo odluku suda u Velikoj Gorici kojom se odbila predaja Mustača
Vidi originalni članak

Vrhovni sud je usvojio žalbe Gizele Đureković, supruge ubijenog Stjepana Đurekovića, u postupku koji se u povodu europskog uhidbenog naloga protiv Zdravka Mustača vodio u Velikoj Gorici, javlja Večernji list. 

Vrhovni sud joj je priznao kao oštećenici status stranke u postupku u povodu EUN-a, te je ukinuo odluku Županijskog suda u Velikoj Gorici kojom je odbijena predaja Mustača Njemačkoj

Novi postupak protiv Mustača pred novim sudskim vijećem

Novi postupak protiv Mustača na Županijskom sudu u Velikoj Gorici održat će se pred novim sudskim vijećem. To znači da je Vrhovni sud stajališta prvostupanjskog suda u potpunosti odbacio. 

Podsjećamo, sud u Velikoj Gorici odlučio je odbiti EUN za Mustača, za razliku od vijeća Županijskog suda u Zagrebu pod predsjedanjem suca Ivana Turudića koje je u povodu istog ubojstva odlučilo izručiti Josipa Perkovića. 

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Slučajni prolaznik 08.03.2014.

    Majka svih bitaka je LUSTRACIJA. Izgleda da je počela po meni ne baš za očekivat sa one logične strane donekle ali: „Ipak se (o)kreće“ a to je u ovom sveopćem crvenilu koliko-toliko dobar korak.

  • lud-noramalan-zbunjen 08.03.2014.

    Vidi junacine,sad izgleda kao pokisa mis,nije takav bio kad je ubijao nevine ljude.

  • lud-noramalan-zbunjen 08.03.2014.

    Jedan po jedan pakujte kofere, svi ce te vi udabasi zavrsit gdje vam je mjesto,Milanovic je cak poksao sa promjenom ustva da vas zastiti ali njega ni vas se vise ne pita:

Komentiraj...
Vidi sve komentare