To je to što me zanima!

Vrhovni sud o šefu sigurnosti u Janafu: 'Sutkinja i on više nisu u braku, rekla nam je za uhićenje'

Vlado Zorić je jedan od okrivljenika u cijeloj aferi, a radi se o direktoru Sektora sigurnosti i zaštite u Janafu, objavio je Jutarnji, a sa Vrhovnog suda kažu da Ivana Zorić više nije u bračnoj zajednici s njime
Vidi originalni članak

Nakon što je Jutarnji list objavio danas da još jedan od uhićenih u aferi Janaf ima bračnog druga u pravosuđu, reagirali su i sa Vrhovnog suda

Kako navode, sutkinja Općinskog građanskog suda u Zagrebu Ivana Zorić je u svojstvu savjetnice na Vrhovnom sudu još od 15. siječnja 2018. godine. 

NOVAC IZ AFERE JANAF Tužiteljica koja je zatražila razrješenje tvrdi: Novac je suprugov, a ne Kovačevićev

Dodaju da je odmah obavijestila sudsku upravu kad je saznala za uhićenje koje je bilo 17. rujna te rekla i da je bračna zajednica faktički prestala 1. srpnja ove godine.

Naime, Vlado Zorić je jedan od okrivljenika u cijeloj aferi, a radi se o direktoru Sektora sigurnosti i zaštite u Janafu, a Jutarnji piše i da je on zet bivšeg nogometnog izbornika Ante Čačića.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 07.10.2020.

    Zašto se spominju i blate  osobe koje nisu u lancu optuženih.  Zar je bliskost kroz brak, prijateljstvo dovoljna za javnu osudu.   Spominjati suprugu, tasta  ili djecu?  To je igranje s tuđim životima. Tko zna što neki prolate i još im staviti sol na ranu. Nisu ljudi krivi ako su s nekim bliski. Treba  se okrenuti prema kriminalcima. Tko je tu sve izvlačio novac, tko je planirao poslove,  tko je odrađivao i kako je novac završio u privatnim džepovima.  Pritvoreni su karike, gdje su drugi igrači. Netko je iznad njih, mentor,  s druge strane netko   ispod  je sve pripremio i posložio dokumente.  Bojim se da priča skreće s teme i da se razvodnjava. Nadam se da Uskok radi. Papir sve pokrije ali izmišljeni poslovi se lako vide. Ponekad treba pogledati  samo čija je tvrtka i jasno je da  je posao uglavnom fikcija.   

  • nomistakes 07.10.2020.

    smiješno

  • ucjena 07.10.2020.

    Kaj su doma imali formulre spremne za rastavu, more se vratiti na posel, jel zato?

Komentiraj...
Vidi sve komentare