To je to što me zanima!

Vrhovni sud odbio Sanaderov zahtjev za izuzećem Turudića

Navodi se da odvjetnik Suić, Sanaderov branitelj, nije zastupao sutkinju Ivanu Čalić pred Međubiskupijskim sudom, pa Turudić nije imao saznanja o pravnom odnosu
Vidi originalni članak

Vrhovni sud je odbio zahtjev Ive Sanadera za izuzećem obavljanja sudske dužnosti predsjednika Županijskog suda u Zagrebu Ivana Turudića. 

U odluci se navodi kako je utvrđeno da odvjetnik Goran Suić, kao branitelj Ive Sanadera, nije zastupao sutkinju Ivanu Čalić pred Međubiskupijskim sudom u Zagrebu te da se ona u postupku pred tim sudom sama zastupa i brani. 

- Shodno tome, predsjednik suda nije imao niti je mogao imati saznanja o bilo kakvom pravnom odnosu između tog odvjetnika i sutkinje pa samim time nema razloga za njegovim otklonom - stoji u objašnjenju na internetskim stranicama Županijskog suda u Zagrebu. 

Dodaju kako će odluku vezanu za izuzeće sutkinje Ivane Čalić, donijeti predsjednik Županijskog suda do sljedećeg ročišta zakazanog za 17. veljače. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • SAIBABA 14.02.2014.

    Ako ikada dođem u situaciju da moram na sud angažiraću Sanadera da me brani, pošto mu Hrvatski odvjetnici i sudci nisu do koljena .

  • novkovka 14.02.2014.

    nikako izuzeće ne treba.sanader se očito boji sutkinje i turudića.nek njih dvoje rade svoj posao,nek konačno osude sanadera da nije na trošak ljudi hrvatske.koliko sanader ima sudova,nek ga zatvore na malo dulje i nek odradi sav trošak,a pokradeno da vrati.

  • stari mudrac 14.02.2014.

    eto ti ivo, kad hoćeš živit u zagrebu! da živiš recimo u velikoj gorici, pa da si tamo na županijskom sudu, možda bi bio oslobođen. ali ne, ti si htio vilu u kozarčevoj! a dobio remetinec.

Komentiraj...
Vidi sve komentare