To je to što me zanima!

Vrhovni sud odobrio izuzeće Turudića u suđenju Sanaderu

Predsjednik Vrhovnog suda Republike Hrvatske Branko Hrvatin odobrio je i izuzeće Ivana Turudića i Dražena Jakovine, a zahtjev za izuzećem ostalih sudaca je odbio
Vidi originalni članak

Vrhovni sud Republike Hrvatske odobrio je zahtjev Ive Sanadera za izuzećem suca Ivana Turudića kao predsjednika Županijskog suda te kao predsjednika Sudskog vijeća u slučajevima Ina-Mol i Hypo.

Predsjednik Vrhovnog suda Republike Hrvatske Branko Hrvatin odobrio je i izuzeće Dražena Jakovine kao zamjenika predsjednika Županijskog suda, a zahtjev za izuzećem svih ostalih sudaca Županijskog suda u Zagrebu koji bi mogli odlučivati o tom zahtjevu je odbacio.

Podsjetimo, 7. rujna na Županijskom sudu bilo je zakazano pripremno ročište ponovljenog suđenja bivšem premijeru Republike Hrvatske Ivi Sanaderu (62) u slučajevima Ina-Mol i Hypo. Sanaderovi odvjetnici Čedo Prodanović i Jadranka Sloković tražili su izuzeće sudaca, a Turudić se složio da je zahtjev utemeljen i proslijedio ga Vrhovnom sudu. 

Idi na 24sata

Komentari 120

  • Krilati Leptirrr 25.09.2015.

    Nadam se da će Dr.Ivo Sanader ostati u zatvoru doživotno.

  • bajica1009 25.09.2015.

    Tako već godinama radi HDZ postavi svoje ljuda i onda vesla narod i na kraju svaki put te isti put zajebe građane ali nebi bilo zlo da svaki puta smo sve više dužni tj sve na naš račun, pa narode kako reće Tuđman stoko sitnog zuba glasajte za nas.

  • pijevac 25.09.2015.

    ne treba se veseliti...ponovni postupa je sigurno još 5 godina u ćuzi....i tada će odslužiti kaznu, ako poživi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare