To je to što me zanima!

Vrijeđao i gurao policajce pa ekspresno završio u pritvoru

Muškarac je tada ponovno podivljao, počeo ih vrijeđati, te je jednog od nije odgurnuo, a drugog povukao za rame  otkinuvši mu policijsku oznaku
Vidi originalni članak

Pulska je policija zbog kaznenog djela prisile prema službenoj osobi, po hitnome postupku u pritvor strpala 32-godišnjaka.

Dotični je 4. travnja oko 13.50 sati, dok su policijski službenici bili na intervenciji u Istarskoj ulici u Puli iste vrijeđao, a ga upozorili da se ne može zaustavljati na cesti. Nakon što je to učinio ubrzano se udaljio s vozilom u smjeru Scalieroveulice, no ne zadugo. Policija se uputila za njim te ga uz pomoć svjetlosnih i zvučnih signala ubrzo zaustavila.

Muškarac je tada ponovno podivljao, počeo ih vrijeđati, te je jednog od nije odgurnuo, a drugog povukao za rame  otkinuvši mu policijsku oznaku.

Brzo su ga vezali lisicama i odvezli u postaju na ispitivanje, a u petak je i prebačen u pritvorsku jedinicu PU istarske. 
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • xnet0822 05.04.2019.

    Je li Policija možda uhitila Ž. M. iz Radošića na putu prema Zagrebu ?

  • japanokinez 05.04.2019.

    Za biti policajac trebaš imati takta. Sve se to ne bi dogodilo da su mu rekli da se makne. Nije ovo sjeverna Korea. Gospodine tu ne možete stajati, a oni ga otjerali i onda za njim rotirke.

  • MaraMahayana 05.04.2019.

    HDZ ovac razbije kosti liku na licu prije tjedan dana, i taj niti ne pogleda zatvor...Lijepa Naša!

Komentiraj...
Vidi sve komentare