To je to što me zanima!

Vrijeđao i tukao suprugu pred sinom, prisiljavao je na seks...

Osumnjičeni je svojoj ženi prijetio ubojstvom i više je puta prisiljavao na spolne odnose protiv njezine volje. Dodatno, zabio se u dva policijska auta pri čemu je ozlijeđen policajac
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu u četvrtak je ispitalo uhićenog 26-godišnjaka, osumnjičenog da je u prisutnosti njihovog četverogodišnjeg sina fizički i verbalno zlostavljao svoju suprugu. Osumnjičeni je svojoj ženi prijetio ubojstvom i više je puta prisiljavao na spolne odnose protiv njezine volje.

Osim obiteljskog nasilja i seksualnog zlostavljanja, 26-godišnjaka se sumnjiči da 6. siječnja 2019. nije zaustavio svoje vozilo nakon što su ga policijski službenici pokušali zaustaviti, nego je nastavio vožnju i vozilom udario u dva zaustavljena policijska auta. U sudaru jedan policajac zadobio je tjelesne ozljede, a oštećen je i policijski automobil.

Državno odvjetništvo naredilo je osumnjičenom udaljenje iz obiteljskog doma te zabranu približavanja i zabrane uspostavljanja i održavanja veze određenim ljudima zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, izvijestio je DORH.
 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • sol 10.01.2019.

    Ne postuju zakone, ne vrijede zabrane, razumiju samo zakon VOP a,

  • Papatest 10.01.2019.

    Nije ništa napravio što crkva ne preporuča.

  • bivši terenac987 10.01.2019.

    Uvijek je voljela reći moja baka "budala i rata uvijek bude bilo"

Komentiraj...
Vidi sve komentare