To je to što me zanima!

Vrijeđao policiju: Kelemineca priveli na putu za Jasenovac

Iz PU Sisačko-moslavačke kazali su kako će tijekom dana uz optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, biti priveden u mjerodavni prekršajni sud
Vidi originalni članak

Iz Policijske uprave sisačko-moslavačke za Hinu je potvrđeno kako je u nedjelju, uoči središnje komemorativne svečanosti u Jasenovcu, u mjestu Uštice, uhićen 53-godišnjak, koji se s još devetoricom putnika u dva vozila vozio u Jasenovac, a neslužbeno se doznaje da je riječ o predsjedniku A-HSP Draženu Kelemincu.

KOMEMORACIJA U JASENOVCU Plenković: Žrtve su zaslužile jedinstvenu komemoraciju

Nakon što je policija zaustavila dva vozila, 53-godišnjak je pri izlazu počeo vrijeđati policijske službenike i vikati, zbog čega je uhićen.

Glasnogovornica PU sisačko-moslavačke Natalija Mezak - Dolenčić potvdila je da je 53-godišnjak uz sredstva prisile priveden u nadležnu policijsku postaju, a tijekom dana će uz optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, biti priveden u mjerodavni prekršajni sud. Iako policija nije spomenula ime uhićenoga, neslužbeno se doznaje kako je riječ o predsjedniku A-HSP Draženu Keleminecu.  

I EDUCIRATI MLADE Ognjen Kraus: 'Treba napraviti katarzu i očistiti povijest...'

Policija je priopćila i da policijski službenici nadležne Policijske uprave sisačko-moslavačke nisu tijekom današnjeg dana na području mjesta Jasenovac niti na području obilježavanja komemoracije evidentirali događaj tijekom kojeg bi bila razvijena zastava HOS-a. Također, u priopćenju navode da takav događaj policiji nisu dojavili niti građani. Slijedom fotografije objavljene u medijima, policija će provjeriti sve okolnosti u kojima je fotografija nastala, priopćila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • stjepko1 29.04.2018.

    Sramota je da policija privede branitelja u njegovoj i našoj Hrvatskoj na takav način! Što znači opirao se i vikao!? Pa svatko normalan bi da ga zaustave u aotomobilu i onemogućavaju da ode tamo kamo je krenuo porosvjedovao glasno i jasno. Neka prikažu snimak tog njegovog prosvjeda i uhićenja! Jer ako se ovako nastavi svi mi Hrvati koji volimo naš Narod Hrvatski i Domovinu Hrvatsku ćemo biti Keleminac. I zahtijevamo temeljitu istragu o stvarnim žrtvama Jasenovca, točan popis žrtava. I jedn ajedina nevina žrtva bez obzira tko i što je bila zaslužuje pijetet a zločinac kaznu. Ali da se nas Hrvate stigmatizira kao zločince i preuveličavaju črtbe nikada istražene, da se prešućuje da među žrtvama ima veliki broj pripadnika našeg naroda kao žrtava partizanskih i četnički zločia, više šutjet nećemo i ne smijemo. Zato lustraciju hoćemo i jednistvo svih koji vole Naš Narod i Domovinu Hrvatsku. Samo tako uz istinu će svi pošteni građani RH uživati sva prava i slobode.

  • ramokatolik 23.04.2018.

    Ovo uhićenje i vrijeđanja su iscenirani Nema svatko prava kao frljić i udruge sumnjivog morala na perfomanse.

  • kaius 23.04.2018.

    to je komemoracija za stradale,za sve stradale bilo koji da su bili ti što tamo dođu sa bilo kojom zastavom,bila kakvim urlikanjem ili slično nisu došli tamo radi toga nego iz nekog drugog razloga. kad jednom budu svi išli samo radi komemoracije i u znak sjećanja na žrtve ,bez pompe,bez politiziranje i slično tek onda če to biti ono što treba . počast žrtvama i ništa drugo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare