To je to što me zanima!

Vrijeđao je i tukao ženu i sina s posebnim potrebama

Policija je provela krim-obradu nad V.V.(58) iz Kaštela jer zlostavljao suprugu, maloljetnog sina s posebnim potrebama i kćer od 2003. do 2010.
Vidi originalni članak

Policija je provela krim-obradu nad V.V. (58) iz Kaštela jer zlostavljao suprugu, maloljetnog sina s posebnim potrebama i kćer od 2003. do 2010. godine. Pijan ih je često vrijeđao, znao im prijetiti smrću, a djecu je šamarao i ranijih godina šibao. Dobio je kaznenu prijavu za nasilničko ponašanje kao i A.P (44) s područja Imotskog. Osnovano se sumnja da je i on zadnjih 10-ak godina vrijeđao i tukao svoju suprugu pred troje maloljente djece. Obojica nasilnika su pušteni nakon obrade.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • klaus1 11.02.2010.

    staviti gada u čeliju sa tri macana od metar i devedeset pet,reči im šta je radio djetetu sa posebnim potrebama i ostaviti ga s njima tri mjeseca.Još mu ubaciti i četvrtoga koji ima sklonosti prema istom spolu.Pa će i on imati posebne potrebe,govno sadističko!

  • osječan_1 11.02.2010.

    E malo metoda Udbe i Ozne , da vidiš kako bi brinio o njima, išao bi ujutro po friške kifle za doručak, a ne dijete s posebnim potrebama i ženu tući i maltretirat.Malo Milicijskih metoda koje su efikasne , pustite ljudska prava.On primjenjuje pravo jačega , ajmo ga primjeniti obrnuto,onda se traže ljuska prava , oš kilenc ,Oho, dobio bi on po bubrezima.

  • smrdusa 11.02.2010.

    do sljedeceg puta kada ce mozda biti kasno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare