To je to što me zanima!

Vrijeđao policajce i prijetio jer su mu zaustavili sina

Policajci su zaustavili mladića zbog prometnog prekršaja na graničnom prijelazu. Njegov otac ga je odveo i otišao. Nešto kasnije su ga uhitili
Vidi originalni članak

Jerko K. (46) uhićen je jer je vrijeđao i prijetio policajcima na Graničnom prijelazu Vinjani Gornji. Sve je počelo kad su u subotu oko 11.50 sati Jerkovog sina, Kristijana, zaustavili policijski službenici. Kristijan je vozio Mercedes, a nakon što su mu policjaci rekli kako je počinio prometni prekršaj te da će biti sankcioniran, izvrijeđao je policajce:
- Vi ste nepismene budale, vikao je Kristijan te nastavio urlati.
Da jabuka ne pada daleko od stabla dokazao je njegov otac Jerko, koji se uskoro pojavio na mjestu događaja:
- Je... vam mater, bacit ću bombu na ovaj granični prijelaz, sve ću vas pobit, vikao je na policijske službenike.
Jerko je potom neovlašteno izveo sina u tijeku prekršajne obrade i otišao. Nešto kasnije vratio se na granični prijelaz, ali bez sina, te je  priveden u Policijsku postaju u Imotskom. Pretražena mu je i kuća, ali nisu pronađeni opasni predmeti. Jerku slijede dvije kaznene, a Kristijanu jedna prekršajna prijava.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • astra1 07.09.2009.

    eto naočigled sretnog kraja, tata dobiva dvije kaznene, a sin jednu prekršajnu...jedino što će tata od suda za kaznene dobiti opomenu, a sin za prekršajnu 300 kn, pa mogu ponovno policiji j...ti mater kad je tako jeftino!

  • dusansk 06.09.2009.

    sigurno je branitelj...oni imaju sve ovlasti i prava...

  • dinkman 06.09.2009.

    treba ih pendrekom i jednog i drugog

Komentiraj...
Vidi sve komentare