To je to što me zanima!

'Vrijeme je da se iz HDZ-a izbace pijanci i kriminalci'

Prvi predsjednik HDZ-a za Imotsku krajinu Jurica Šitum u govoru je poručio da se treba odrediti prema onima koji su nanijeli štetu stranci i državi
Vidi originalni članak

Imotski HDZ-ovci proslavili su 20 godina stranke uz izrazito mali broj HDZ-ovaca među kojima je bilo najmanje utemeljitelja ove stranke u Imotskoj krajini. Na proslavi je bio i župan Ante Sanader te predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Kruno Peronja.  Prvi predsjednik HDZ-a za Imotsku krajinu Jurica Šitum u govoru je poručio kako je došlo vrijeme da se 'iz stranke izbace pijanci, lopovi, kriminalci i nemoralni ljudi'.
- Sadašnje vodstvo HDZ-a jasno se treba odrediti prema onima koji su nanijeli štetu stranci i Republici Hrvatskoj, onima koji dolaze iz interesnih grupa - poručio je Šitum.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Malkavian 12.02.2010.

    a tko će onda biti u kradezeu? jer svi su pijanci i kriminalci, oliti ga, lopovi. Sa cijelom tom ekipm na goli otok. Odmah!

  • purgerkuzma 07.02.2010.

    Kada bi slučajno to napravili,morali bi osnovati savez pionira kako bi netko ostao u stranki

  • vanbračna kći 07.02.2010.

    A što je HDZ nego stranka lopova, kriminalaca, pijanaca, drogeraša i nemoralnih ljudi!? Zato je trebalo tu krimi sttranku već odavno ukinuti i zabraniti!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare