To je to što me zanima!

Vrištao je 'Umrijet ću': Dječak pomazio tigra i ostao bez ruke

Stravičnom prizoru svjedočio je i žrtvin brat (3). Otac je dozvolio sinu da dođe do zabranjeneog dijela ispred tigrovog kaveza. Napao ga je nakon što mu je dao meso
Vidi originalni članak

Svjedoci su ispričali kako je dječak (11) vrištao 'Umrijet ću!' , nakon što je prešao u zabranjeno područje između ograde i kaveza u brazilskom zoološkom vrtu u Cascavelu . Tigar ga je napao dok je gurao meso kroz rešetke i zatim ga mazio. Stravu je gledao i njegov trogodišnji brat, piše Daily Mail .

- Otac mu je dao da prijeđe ogradu unatoč upozorenjima. Davao mu je meso i dragao ga - rekao je Ricardo Espindola koji je pomogao ocu i sinu dok su čekali Hitnu pomoć.

Liječnici dječaku morali amputirati dio ruke

Ruka mu je visila. Liječnici su mu pružili prvu pomoć prije nego što su ga odveli u bolnicu. Na žalost, liječnici mu nisu uspjeli spasiti ruku, morali su amputirati dio.

Čuvari zoološkog vrta ispričali su da je tigar Hu jedan od najumiljatijih u ZOO-u.

Idi na 24sata

Komentari 189

  • malumunjena 04.08.2014.

    Bravo tata! Pa kud ides dijete tigru pustit??? Slika i prilika roditelja koji svojoj dijeci dozvoljavaju bas svea a to jednostavno mora zavrsiti tragicno. Malenom brz oporavak...

  • Nishimura_Umri 03.08.2014.

    Jbt kako možeš pustit dijete tigru

  • rain9 03.08.2014.

    najgore je od svega sto se takva nesreca dogodila zbog roditeljeve neodgovornosti. zivotinje u zoloskom su opcenito ljute i frustrirane jer cijeli zivot provode u kavezima da bi zabavljali ljude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare