To je to što me zanima!

Vrlički bankar na sudu konačno priznao: 'Smatram se krivim po svim točkama optužnice...'

Srđana Djakovića tereti se za pronevjeru novca iz poslovnice OTP banke 2019. godine. Gdje je novac još nije poznato. Suđenje se nastavlja u svibnju nakon što se obavi financijsko vještačenje depozita troje klijenata
Vidi originalni članak

Na Općinskom sudu u Splitu u četvrtak ujutro održana je glavna rasprava u slučaju pronevjere novca iz poslovnice OTP banke u Vrlici za što se tereti bankara i tadašnjeg poslovođu, Srđana Djakovića. On je iz sefa odnio oko 11,5 milijuna kuna, no kako je prije bijega određenu svotu podijelio sinu i dvjema klijenticama, taj novac je vraćen banci. Za još devet milijuna kuna se ne zna gdje su nestali. Sudac Mijo Galiot Djakovića je na ročištu tražio da se izjasni o krivnji.
- Smatram se krivim u odnosu na sve točke optužnice – kazao je mirno Srđan Djaković.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • SAINAS_1 17.02.2022.

    Nisi ti ni glup, pametan si ti maksimalno ces dobiti 4 godine, biti ce ti nalozeno da vratis ostalo, a to neces napraviti, kucu imanje, pokretnine, si valjda vec prepisao na sina. Znaci osigurao si se da ti ne mogu uzeti nista, ocito na penziju ce ti mozda sjesti, ali opet ti je nece moci uzeti cjelu, a gdje je 9 milja ko zna, sud nece saznati, ti ne zelis to vratiti, a poslje ce se ljepo trositi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare