To je to što me zanima!

Vrludala 'ipsilonom': Časna je bila pijana, policajci su u šoku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Časna sestra je bila u automobilu s drugom časnom. Vrludale su cestom, prošle Učku, a onda su ih policajci uhvatili. Slavile su rođendan. Vozači su bili u strahu
Vidi originalni članak

Na izlazu iz Rijeke u pravcu tunela Učka s prijateljicom sam se vozila iza sive Škode u kojoj su bile dvije časne sestre. Najednom je auto prešao u suprotni trak i ja sam to zamijetila pa sam joj zatrubila da se vrati misleći da je možda zaspala. Ona se polako vratila u svoj trak, a nakon toga je skoro u svakom zavoju prelazila u drugi trak - priča nam šokirana studentica koja je sve snimila mobitelom.

P ijana časna sestra za volanom sive Škode u petak je doslovce sijala strah za sve druge vozače krivudajući Istarskim ipsilonom od Rijeke do Pazina. Nakon toga ju je napokon, malo prije 15 sati, na poziv prestravljenih vozača, zaustavila pazinska policija kod čvora Rogovići.

POGLEDAJTE VIDEO: Časna "vrludala" po cesti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je da žena upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 1,83 promila te se protiv nje, radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu - kazala nam je Suzana Sokač iz istarske policije.

- Ovo je moja osobna stvar i ja ću to riješiti po zakonu, kako treba. Nisam nikoga ubila i nisam nikoga ugrozila . Bio je rođendan moje majke, a imala sam i neke delegacije tu, pa sam malo više popila. Pogriješila sam - skrušeno kaže časna sestra.

POGLEDAJTE VIDEO: Studentice bile u strahu od nesreće

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

24sata

Idi na 24sata

Komentari 325

  • trijezni zagorec 08.11.2015.

    ko dreka i uzasavanje jer su kakti casne,pa kaj i sused blaž je casen clovek,pa kad su ga copili panduri niko ga nije branil i rekel da je od krvi mesa,neg,stari cugos,tak mu i treba,pijani zagorec,a to je zato kaj je on morti pil delanec i direktora,a ove casne misnog traminca.pija n covek je pijan bil on bara,stef,casna ,sudec ili frater,no u javnom mjenju i na sudu se drugac gleda,je gdo je blize oltaru ne znaci da se bolse moli i da je veci postenjak

  • budalajlama 05.11.2015.

    Još malo pa će Martinje.Koliko li će tek " biskupa" poslije krštenja mošta ovako vrludati cestom( da ovako , koje vrludanje???)

  • budalajlama 05.11.2015.

    ...policajci su u šoku....policajci su u šokuuu....policajci su u šokuuu....policajci su u šoku....policajci su u šokuuu.....policajci su u šok sobi....policajci su u kafiću "kod prlljavog haryja....

Komentiraj...
Vidi sve komentare