To je to što me zanima!

Vrludao autom po Slunju, lupio u stup, pa skrivio nesreću

Na putu prema moru vozeći "starom cestom" obitelj je snimila vozača koji je usred dana vrludao cestom. Kažu da je u jednom trenu i vozio suprotnom stranom, a zatim skrivio nesreću
Vidi originalni članak

Pola sata je čovjek vozio ispred nas¸i "teturao" cestom. U jednom je trenutku vozio suprotnom stranom kolnika, pretpostavljam da je bio u alkoholiziranom stanju. Oko 13 sati je lupio u prometno znakovlje u Ulici braće Radića u Slunju, a ubrzo se i zaustavio - prepričao je čitatelj situaciju na koju je naišao s obitelji na putu prema moru.

POGLEDAJTE VIDEO: Vrludao cestom, a potom skrivio nesreću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Karlovačka policija potvrdila je kako su oko 13 sati dobili dojavu o prometnoj nesreći u kojoj je u gradu nastala materijalna šteta.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • tutek! 07.09.2020.

    Pijan? Ma ne, bio je taman :)

  • empatija 06.09.2020.

    pola sata je vozio vrludajući ispred njih,a oni nisu javili policiji? Čekali da skrivi nesreću?

  • Vito1 06.09.2020.

    lupio u stup, pa skrivio nesreću --- Znači sam udarac u stup NIJE NESREĆA??? Kako to da onda policija izlazi na MJESTO NEREĆE kad autom udari u semafor ili prometni znak??? Izgleda je stup nešto čisto drugo, od semafora i prometnog znaka??? Paa, zapravo i je, semafor je na stupu, prometni znak je na stupu. Da, da, nema nesreće sve dok semafor ili prometni znak ne dotaknu auto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare