To je to što me zanima!

Pred turistima: Upucao dvoje ispred hotela, bježi u BMW-u

Pristup hotelu je potpuno blokiran. Kako doznajemo, sve se odvijalo pred očima 50-ak turista koji su u panici počeli bježati. Navodno je motiv pucnjave ljubomora
Vidi originalni članak

U nedjelju oko 14 sati začula se pucnjava ispred hotela Pineta u Vrsaru. Kako nam je potvrdila Nataša Vitasović iz Istarske policije, dvoje ljudi je ranjeno, a napadač je u bijegu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema prvim informacijama s terena, policija i Hitna pomoć stigle su pred hotel. Policija je sve ogradila i zabranila pristup hotelu. 

Napadač bježi u tamnoplavom BMW-u. Kako doznajemo, sve se odvijalo pred očima 50-ak turista koji su u panici počeli bježati. Navodno je motiv pucnjave ljubomora.

- Bili smo na balkonu i onda smo čuli pucnjeve. Prvo smo mislili da su petarde, a onda smo čuli vrištanje ranjene djevojke i turiste koji su se tu dole uznemirili. Onda smo sišli dolje i vidjeli što se dogodilo, a napadač je već bio pobjegao - kazali su očevici za 24sata.

>>> Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 178

  • merida_1 08.05.2017.

    Sa ovim prodanim Plenkijem ne ćudi me ništa,puca od bahatosti,Zoki je bio cvijeće naspram ovom napuhancu kojem je sve što ne valja ,ispravno,ma marš...

  • Delija Novoroosija 07.05.2017.

    he, he, jel ovo treba shvatiti kao opomenu ostalima...!!?

  • big smile 07.05.2017.

    Svasta jedna budala upuca dvije osobe i odma komentari o HDZ-u SDP-u cetnici , ustase, partizani , komunjare itd,,,,... ocigledno da je u hrvatskoj sve povezano sa politikom , jadni mi cijeli katolicki kalendar sa svim svecima nam nebi pomogli .

Komentiraj...
Vidi sve komentare