To je to što me zanima!

Vršnjaci: Josipa i 24sata rodili su se na isti dan 2005. godine

Ove godine za Josipin deseti rođendan baka Marija i djed Ivan su pripremili posebnu tortu. Uz njezino ime na njoj je ispisan i logo 24sata, novina koje čita cijela obitelj
Vidi originalni članak

Prvog broja 24 sata sjećam se kao danas jer sam novine kupio na kiosku i otišao u rodilište. Dok sam s nestrpljenjem čekao da se rodi moja Josipa, nervozno sam ih listao, kazao nam je Danijel Vunderlih iz Hercegovca kraj Bjelovara.

Taj 39-godišnji samohrani otac uz Josipu skrbi se još o godinu dana mlađem sinu Martinu i sedmogodišnjoj Matei koja ide u prvi razred. Ove godine za Josipin deseti rođendan baka Marija i djed Ivan su pripremili posebnu tortu. Uz njezino ime na njoj je ispisan i logo 24sata, novina koje čita cijela obitelj.

- Volimo sav sadržaj iz vaših dnevnih novina, baš su nam zanimljive, zabavne i poučne - rekao nam je Danijel.

Matea, učenica četvrtog razreda, kaže kako se raduje kad otac kupi 24sata jer je najviše zanimaju članci o poznatim hrvatskim glumcima i pjevačima, o kojima sve zna.

Danijel, koji je nezaposlen i uzdržava svoju obitelj od dječjeg doplatka i okućnice u naselju Ladislav, kaže da mu ništa nije teško za njegova tri anđela. Djeca su dobri učenici, i rado mu pomažu kad god zatreba.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • angerfist_1 03.03.2015.

    bilo bi lijepo od vas da obiteljima djece rođene na vaš datum početka izlaženja, poklonite godišnju pretplatu na 24sata

  • maracmarac 03.03.2015.

    wow kakva senzacionalna vijest..ovo treba objavit u ny times u cijelom svijetu

  • jelkaa 03.03.2015.

    šta su sve ljudi spremni napravit da budu u novinama...torta za dijete sa logom 24 sata??wtf

Komentiraj...
Vidi sve komentare