To je to što me zanima!

Vruće jutro: Voditelj opisivao svoju "dugu batinu" u eteru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Karl Stefanovic počeo je dvosmisleni razgovor o zaštiti od lopova. Rekao je kako kraj kreveta drži 'dugu batinu'. Uključili su se i suvoditelji i opisivali svoje oružje
Vidi originalni članak

Australski voditelj Karl Stefanovic počastio je gledatelje jutarnje emisije Today sočnom pričom od njegovoj 'dugoj batini'. Kako bi popunili dvije minute vremena prije nego što Georgie Gardner počne čitati vijesti, Karl i suvoditeljica počeli su pričati o sigurnosti u kući. Karl je objasnio kako kraj kreveta drži 'dugu batinu'.

- Čovjek mora čuvati svoju obitelj - objasnio je i zatim upitao suvoditeljicu Lisu Wilkinson ima li ona nešto slično u svojoj spavaćoj sobi. Lisa je priznala kako ima 'nešto oštro' i rukama pokazala zavidan 'mač'. 

Zatim su upitali Gardner koja je mrtvo hladno odgovorila kako je 'Tim njezina duga batina', misleći na supruga. Wilkinson je zatim, također, ledenog izraza lica, pohvalila Gardnerinu višenamjensku 'dugu batinu' i ustvrdila kako je 'njezin suprug beskoristan'. 

- On bi mogao sve prespavati - dodala je. U vrući razgovor uključio se reporter Ben Fordham. Počeo je objašnjavati zašto on voli golf palice.

- Ja želim stajati i opaliti ga iz daljine - objasnio je. Stefanovic, koji se već suzdržavao od smijeha, tada je puknuo i izašao iz studija, a Fordham za njim. Žene su ostale same i pokušale vratiti ozbiljnost u jutarnju emisiju. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Dreamer2506 18.02.2011.

    Ee da se ovako oće šaliti oni naši, nazovi Bože voditelji.... Oni se znaju smijati samo kad neko prdne od njih

  • blackula9 18.02.2011.

    dao bi ja njoj batinom po čelu

  • SuzanaKralj 18.02.2011.

    haha...malo šale dobro nam dođe u današnje vrijeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare