To je to što me zanima!

Vruće ljeto: U nedjelju čak i 35 Celzijevih stupnjeva

Uzavrelu Hrvatsku u nedjelju krajem dana očekuju pogoršanje vremena i pljuskovi. Kraj tunela Mala Kapela kolona je bila dugačka 4,5 kilometara
Vidi originalni članak

U Slavoniji i središnjoj Dalmaciji očekujemo da će temperature u nedjelju biti iznad 35 stupnjeva, rekla je u subotu dežurna prognostičarka u Državnom hidrometeorološkom zavodu. Najtopliji gradovi jučer su bili Knin s 35 stupnjeva te Split, Komiža i Ploče s 34 stupnja izmjerena u 13 sati. Liječnici savjetuju da tijekom takvih vrućina pijemo mnogo tekućine te odgodimo teže fizičke poslove i držimo se hlada.
Hrvatski autoklub u subotu je na glavnim cestama prema moru i unutrašnjosti zabilježio pojačan promet. Kraj tunela Mala Kapela prema moru kolona automobila bila je dugačka 4,5 km, a prema Zagrebu oko 2,5 km. Pred tunelom Sveti Rok kolona prema moru bila je 7, a prema Zagrebu 11 km. Kraj naplatnih kućica u Lučkom kolona prema Zagrebu bila je oko 3 km, a u smjeru mora nije bilo gužve. Na graničnim prijelazima sa Slovenijom za ulazak u Hrvatsku čekalo se oko 30 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • drug Tito_1 13.07.2008.

    ak imate skupe aute doma si onda kupite klimu drugovi.

  • user_21159 12.07.2008.

    oblio me znoj cim sam procitala naslov...uff bi ce vruce.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare