To je to što me zanima!

Vruće u skupštini Srbije: Irena Vujović je najljepša zastupnica

U parlamentu se pridržava formalnog dress koda, no privatno lijepa Irena voli posegnuti za provokativnim krpicama. Objavila je fotografiju koja raspaljuje maštu
Vidi originalni članak

Srpski mediji raspisali su se o Ireni Vujović (31), najljepšoj zastupnici u novom sazivu srpske Narodne skupštine. U parlamentu se pridržava formalnog dress koda, no u privatnom životu lijepa Irena voli posegnuti za provokativnim krpicama. Na Facebooku je objavila fotografiju u negližeu leopard uzorka koji ističe njezine atribute. 

Vujović ističe kako će se u parlamentu posvetiti pitanjima međunarodnih odnosa, ali i pitanja diskriminacije žena.

- Vjerujem da kao društvo moramo još napredovati i da prisustvo žena u parlamentu mora postati ne samo ispunjenje zakonske norme, već i društvena potreba koja se ne dovodi u pitanje - istaknula je u razgovoru za Kurir te dodala da su njezine ambicije vezane za rad u Srpskoj naprednoj stranci, čija je članica od 2008. godine. Aktualna je članica Glavnog odbora te stranke, a završila je Fakultet za međunarodnu ekonomiju. 

Kao svog političkog idola, Vujović je bez puno razmišljanja navela svojeg stranačkog šefa Aleksandra Vučića

- Vučić je netko koga veoma cijenim i poštujem jer je pokazao znanje, spremnost i hrabrost u želji da reformira Srbiju - kazala je Vujović. 


Idi na 24sata

Komentari 80

  • Tiranosaurus 24.04.2014.

    Realnost..da je ova žena kojim slučajem zastupnica u našem saboru - tu bi slinili za njom..a ovako..s obzirom da je iz Srbije..ispada da je ova žena rugoba..ali većina vas ne bi imala ništa protiv da se nađete s njom u klinču..licemjerno

  • Maxy1 24.04.2014.

    I šta mene uopće briga za srpsku skupštinu i njihove zastupnice, ja živim u Hrvatskoj, briga me za taj neki izmišljeni "region"!

  • Maxy1 24.04.2014.

    Oni imaju drugačiji ideal ljepote po uzoru na njihove pevaljke koje su sve umjetne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare