To je to što me zanima!

Prema moru se vozi usporeno, kolone duge do 16 kilometara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na autocesti A1, između čvorova Lučko i Bosiljevo 2, u smjeru mora, zbog izuzetno gustog prometa vozi se usporeno, u koloni, uz zastoje i čekanja
Vidi originalni članak

I ova srpanjska subota protječe u znaku velikih gužvi na cestama prema moru , ali i vrlo visokih temperatura. Zbog izuzetnog gustog prometa vozi se u kolonama, uz zastoje i čekanja na autocesti A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo 2, između čvorova Gospić i Sveti Rok u smjeru mora i na dionici između Maslenice i Svetog Roka u oba smjera. Kolone su između čvorova Gospić i Gornja Ploča u smjeru Zagreba oko 14 km te pred tunelom Sveti Rok u smjeru Splita oko 11 km. , javlja HAK .

Kolone su na zagrebačkoj obilaznici (A3) prema naplati Lučko : iz smjera čvora Jankomir oko 4 km, a iz smjera Buzina oko 3 km.

POGLEDAJTE VIDEO: Gužva na Lučkom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na izlazu s autoceste A1, na naplati Lučko, u smjeru Zagreba kolona je oko 16 km. Vozače podsjećamo da mogu koristiti i naplatnu postaju Demerje gdje je cestarinu moguće platiti kreditnim i debitnim karticama i ENC uređajem ili da za izlazak koriste čvorove Karlovac ili Jastrebarsko.

Na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon duga je oko 5 km.

Vrlo je gust promet uz povremene zastoje na Krčkom mostu i na Jadranskoj magistrali (DC8) na dionicama Rijeka-Crikvenica, Trogir-Makarska, Ploče-Dubrovnik te na prilazima Zadru i Dubrovniku.  Promet je pojačan i na autocestama: A2 Zagreb-Macelj, A4 Zagreb-Goričan u smjeru Zagreba, A3 Bregana-Lipovac u oba smjera, A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Rijeke i A7 Hreljin-Šmrika u smjeru Crikvenice i otoka Krka, na riječkoj obilaznici, staroj karlovačkoj cesti i Ličkoj magistrali (DC1).

Idi na 24sata

Komentari 65

  • mek11 23.07.2015.

    1. Svako ljeto i zimu najavljuju kao najtoplije / najhladniju u zadnjih 100 godina 2. Nema ljeta da nema teksta o "skupoći" u Dubrovniku ( namjerno pod navodnicima jer to je čista jebena laž ) 3. Svake godine "procuri" pornić kakve estradnjakuše 4. Suša pobila svu pšenicu 5. Čeh u japankama zapeo na Biokovu ( bi te ja kurac spašava ) 6. Tekst o Ivanki Gudbaj koja je ošla trbuhom za kruhom u Kanadu te nam poručuje "Ne vraćam se u Hrvatsku!" 7. Grdović sa autom, pijan sletio sa ceste, četiri puta u jednom danu. 8. Rozga ima novi hit "Voljela sam Batmana"... "Viza mi istekla, ne vuci me, moram kući"... "To što brzo žbukaš, ništa mi ne znači"... "I kad imam kaput, za tebe sam gola"... "Smrdiš na nju, majka te prevarantska jebala"... "Crče bojler, a što sad?" 9. Premijer najavio reforme (jebo mater, ja ovo slušam već 20 godina) 10. Turista i ove godine više nego lani (a gdje više svi stanu ćaća ih jeba?) 11. Goran Bare u sred koncerta pojeo flašu te se mikrofonom branio od Darta Vejdera kojeg je vidio 12. Severina ima novog dečka, opet ljubi mlađeg! (svake godine ljubi mlađeg, po mojoj evidenciji ovaj zadnji bi joj treba imat 9 godina) 13. Uhapšen političar, drugi dan pušten da se brani sa slobode. (mater im jebem svima, svaki će se 70 godina braniti sa slobode, umrijet će braneći se... sa jebene slobode) 14. Lovac ubio lovca, izjavio je: "Mislio sam da je jelen!" (Nije ni čudo što je mislio da je ovaj jelen... kad se ponapijaju, onda stave rogove na glavu. Ko ne bi puco u takvog?) 15. Poplave! (nedaj Bog očistiti kanale... ma kaki, ovi naši iz "Rvackih voda" se drže one stare "Voda sama sebi nađe put!") 16. Propada Grčka (jebli mater, otkad znam za sebe znam i za onu "Dužan ko Grčka", kaće više propast nek idu u pizdu materinu)

  • ilmare 18.07.2015.

    Ja im se divim ! Kako im se samo da maltretirati ?? Srećom živim na moru...

  • cincooo 18.07.2015.

    Ma covjek se treba pripremiti na guzve i sve ok,guzve svu svugdje,recimo München-Salzburg,Tauerntunel 20 km kolona,kod Ljubljane isto.A vi domaci za 2,3 sata voznje doista se moze malo ukombinirati vremenski kad najbolje krenuti

Komentiraj...
Vidi sve komentare