To je to što me zanima!

Vucelić je teško podnosio prekid veze s Ivanom (26)

Ivoru Vuceliću, bivšem dečku Ivane Hodak, tek su sad oduzeli putovnicu, iako je već imao slične prekršaje. Vucelić bi mogao tražiti SAD za pomoć
Vidi originalni članak

Desetak osoba iz kruga ubijene Ivane Hodak već nekoliko dana nalazi se pod stalnim nadzorom policije i tajnih službi. Ove mjere odnose se na svu telefonsku komunikaciju, ali i kretanje. Vjerojatno prva “žrtva” nadzora, samo nekoliko sati nakon pokopa Ivane Hodak, bio je Ivor Vucelić, kojega je policija zaustavila zbog navodnog prometnog prekršaja i pritom mu oduzela putovnicu. Iako ova mjera nije neobična s obzirom da je Vucelić američki državljanin, začuđuje da mu putovnicu još nisu vratili. Tako su ga onemogućili da napusti Hrvatsku. Prekršajna sutkinja Jadranka Pamić rekla je da će tek u srijedu odlučivati o Vucelićevoj žalbi.
- To je normalna procedura jer sam ja strani državljanin, samo što ljudi u Hrvatskoj ne znaju da ja nisam hrvatski, već samo američki državljanin - rekao je Vucelić za HRT i dodao kako je posljednjih dana bio na moru kako bi se oporavio od tragedije koja se dogodila. Ivor Vucelić je posljednjih godina napravio desetak sličnih prekršaja, ali mu dokumente nikada nisu oduzimali. Drži li možda policija na ovaj način Vucelića “na oku”?
Posljednjih dana pojavile su se priče da je Ljubo Pavasović Visković navodno dobivao prijeteće poruke prije brutalnog ubojstva njegove djevojke Ivane Hodak. Jedna od prijetnji navodno je bila  povezana s Ivorom Vucelićem. No Pavasović je to demantirao: “Nitko mi nije prijetio, pa ni Vucelić.”


VUCELIĆ JE BIO LUD OD LJUBOMORE
Vucelićevi prijatelji kažu da je, kad ga je Ivana ostavila zbog Pavasovića, bio lud od ljubomore. Umjesto da razgovara s njom, nazivao je njezine roditelje. Nakon razvoda od Lane Pavić, priča se, zbog povrijeđenog muškog ponosa, nije bio spreman na novi ljubavni krah.

PERČIN ODGODILA SVADBU
Trebali smo se vjenčati prije Nove godine. No kako nam je Ivana Hodak trebala biti kuma, jasno da smo sve odgodili. Iduće godine ćemo dogovoriti novi datum vjenčanja, rekao je zaručnik Jelene Perčin, poduzetnik Kristijan Babić. Perčin je rekla kako je s Ivanom razgovarala večer prije ubojstva. Tada su se dogovorile da će joj Ivana biti kuma. U razgovoru za tjednik izjavila je kako se sada sigurno neće udati barem sljedećih godinu dana. Obje su se večer prije ubojstva čudile kako su u posljednje vrijeme neobično sretne.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • sinke 15.10.2008.

    Ak je amer možda ga regrutiraju za Irak, njem je tam mjesto.

  • had 15.10.2008.

    Svi lažu.Karamarko treba znati tko je jriv.

  • ante brestaca 15.10.2008.

    da je mene neko ubio il nekog od vas dal bi se toliko pisalo o tome.?dal bi mesic i sanader rekli sta o tome.?..nebi....pokoj dusu ivani al mislim da bi trebalo doc do neke ravnopravnosti u toj nasoj prekrasnoj zemlji....

Komentiraj...
Vidi sve komentare