To je to što me zanima!

'Vučemilović medijski divlja, stranku je uvela u talačku krizu'

Vučemilović je nezadovoljna tajmingom sazivanja sjednice Predsjedništva. Ne vidim razlog za njezine medijske istupe i ne vidim s kime ona polemizira, kaže Peternel
Vidi originalni članak

Igor Peternel, član predsjedništva Domovinskog pokreta, za Dnevnik N1 govorio je o situaciji u vrhu stranke nakon odlaska Miroslava Škore.

Istaknuo je da su stvari po njemu “jednostavne, ali vrlo začuđujuće” – imaju neopozivu ostavku predsjednika, statut, idući tjedan održat će Predsjedništvo stranke, a imaju i – gospođu Vučemilović.

RASKOL U DOMOVINSKOM POKRETU Škorina sestra: 'Nastat će nepopravljiv kaos. Brat mi je pokvario ljetovanje ostavkom'

“Imamo gospođu Vučemilović koja se, iz meni nepoznatih razloga, nekorektno ponaša, medijski divlja. Nervoznim javnim istupima cijelu stranku dovodi u svojevrsnu talačku krizu. Motivi su vjerojatno emocionalne prirode. Ona je inače vrijedna zastupnica, a sada me pomalo iznađuje jer ustraje na nečemu što nije dobro. Stranku na terenu je teško graditi, a u jednom danu je možete uništiti”, rekao je Igor Peternel, dodavši kako ona trenutno ne radi dobro stranci.

“Mi nemamo političke probleme, imamo problem da je Vučemilović nezadovoljna tajmingom sazivanja sjednice Predsjedništva. Ne vidim nijedan razlog za njezine medijske istupe i ne vidim s kime ona polemizira”, rekao je Peternel.

SUMNJA U RAZLOGE OSTAVKE Škorina sestra oštro po stranci, ali i svome bratu: 'Ako nije bio spreman, nije trebao u politiku'

Kaže da je, po njemu, problem njezin način komunikacije, za koji on ne vidi nikakav razlog.

Na pitanje ima li stranka budućnost bez Miroslava Škore, Peternel kaže: “To će reći budućnost i birači. Nadam se da ima.”

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 25.07.2021.

    Totalno su bili i ostali nebitni. Svi skupa.

  • malipero842@gmail.com 25.07.2021.

    Kaj god g. Peternel !!! Svo vrijeme ste Vi SVI divljali. Nakon isponavljanih debakala Vi bi čkomili a Ona nastavila. Niste Vi ništa gori od drugih; SAMOINTERESNA zajednica a ne stranka.

  • 25.07.2021.

    Dosadni ste više

Komentiraj...
Vidi sve komentare