To je to što me zanima!

Vučić: Hrvati u Srbiji zaštićeniji su nego naši Srbi u Hrvatskoj

Prvi potpredsjednik srbijanske vlade i najmoćniji čovjek Srbije, Aleksandar Vučić kaže da se nada kako će biti dobra suradnja s novim ambasadorom u Beogradu
Vidi originalni članak

Za nas su dani kada je počinjena Oluja najteži dani. Smatramo da je tada počinjeno najveće etničko čišćenje u Europi poslije Drugog svjetskog rata, rekao je Aleksandar Vučić, prvi potpredsjednik srbijanske vlade i najmoćniji čovjek Srbije u intervjuu Jutarnjem listu

- Stalne istrage i procesuiranje zločina i zločinaca također su proces kojim se dolazi do pravde koja je žrtvama, prognanima, također izuzetno važna. Očekujem i da će novi ambasador Hrvatske u Beogradu, koji ima izuzetno iskustvo u tom području, biti jako dobar sugovornik i suradnik na temu uspostavljanja pravde - rekao je.

Dodao je i kako su Hrvati u Srbiji neusporedivo zaštićeniji od Srba u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • mazy 05.09.2013.

    Tipicni srbin! Voli lagati,

  • scientist_1 04.09.2013.

    Kakve to gluposti govoris Nemanja? I svi vi. Da nacionalne manjine u Srbiji ne polazu prijemni i da imaju olaksice. To je takva glupost da vecu nisam cuo. NITKO u Srbiji nema olaksice, pa ni nacionalne manjine. I nitko ni ne treba da ima olaksice jer smo svi ravnopravni gradjani. A i to za zdravstvenu ti je trebalo jer se vjerojatno vode na tebi. A mi ovdje u Srbiji nikog ne diramo, ne provociramo, ne vrijedjamo, ne kacimo sahovnice po prozorima, pricamo i srpski i madjarski i hrvatski (ikavica) i totalno smo uklopljeni sa ostalim ljudima jer je Srbija zemlja u kojoj zivimo, i ne vidim zasto bi se trebali ponasat ko neki neandertalci koji su jucer izasli iz spilje. Ljudi u Vojvodini su uglavnom svi dodjosi, sa raznih strana, i nema potrebe za provociranjem i pravljenjem nereda. Kljuc svega je obostrana tolerancija koja treba da se njeguje, i da se stalno prica o njoj. Ako tog nema, nema ni normalnog zivota. Pozdrav.

  • prdr 01.09.2013.

    Nemanja,da te čuje šešelj i da može,nabio bi te na kolac.Pa on tvrdi da su Hrvati u stvari pokatolićeni srbi.Čuvaj se u zemunu ima dosta njegovih pripadnika,kojekakvih "Zemunaca" ne bih želio da ti se što desi.Dok je Zemun bio pod Hrvatskom kontrolom tog ološa nije bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare