To je to što me zanima!

Vučić je sazvao sastanak zbog 'pogoršane situacije u regiji'

Više detalja o temama iznenadnog sastanka za sada nije poznato, a očekuje se da će poslije razgovora najviših državnih dužnosnika biti objavljeno priopćenje
Vidi originalni članak

U Beogradu je u tijeku hitan sastanak koji je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić sazvao "zbog pogoršane situacije u regiji", javili su u ponedjeljak navečer beogradski elektronički mediji, pozivajući se na agenciju Tanjug.

Na sastanak s Vučićem pozvani su šef diplomacije Ivica Dačić, ministri unutarnjih poslova Nebojša Stefanović i obrane Aleksandar Vulin, te direktor Sigurnosno-informativne agencije (BIA) Bratislav Gašić.

Više detalja o temama iznenadnog sastanka za sada nije poznato, a očekuje se da će poslije razgovora najviših državnih dužnosnika biti objavljeno priopćenje. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Miške 29.01.2020.

    Zabrinuo ga pad vojnog helikoptera kod Zlarina.

  • gladijator 28.01.2020.

    Kakva licemjecina. kakva bezobrastina, ej. Kad su oni palili zastave Crne Gore, Hrvatske, Kosova, BiH...nisu zvali izvanredan sastanak, kad se urinira na njihovu zastavu onda je nestabilnost u regionu i potrebno je sazvati izvanredan sastanak. Crna Gora je dugo bila taoc srpske politike.Srba u Crnoj Gori ima 30%, a alnanaca oko 20%.Srbi u Crnoj Gori ne mogu se pomiriti nisu Srbija, ne postuju njenu neovisnost, ne podnose da albanci u Crnoj Gori imaju pravo kao svaki gradanin Crne Gore.Srbi ne podnose da su negdje manjina. Problem je i u tome sto su se svih 70% slozili u obrani Crne Gore, nije tih 30%glasalo za crnogorsku neovisnost nego tih 70. SPC je ugasila crnogorsku crkvu, sad Crna Gora vraca samo sebi svoje. Nitko nikome ne brani vjeru, ali vrati tude!

  • 28.01.2020.

    mislim da se u njegovoj glavi nešto pogoršalo ....!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare