To je to što me zanima!

Vučić upozorio Dačića: U vladi Srbije neće sjediti kriminalci!

Srpski premijer Ivica Dačić se brani kako ga ni policija, ni sigurnosne službe nisu upozorile da se bilo tko od njegovih poznanika kreće u kriminalnim krugovima
Vidi originalni članak

Nakon što je otkriveno da se srbijanski premijer Ivica Dačić, u vrijeme dok je bio samo ministar policije, družio s pripadnicima kriminalnog miljea, počeli su pljuštati pozivi na ostavku vlade. Čelnik Srpske napredne stranke i potpredsjednik vlade Aleksandar Vučić poručio je kako prijevremenih izbora neće biti jer su interesi države i naroda najvažniji. Ipak, naglasio je kako u vladi Srbije nikada neće sjediti kriminalci.

- Tko god da je počinio kazneno djelo, odgovarat će - bio je danas jasan Vučić.

Dačić se brani kako ga ni policija, ni sigurnosne službe nisu upozorile da se bilo tko od njegovih poznanika kreće u kriminalnim krugovima. 

- Nikad se nisam sastajao s osobama za koje mi je naznačeno da su iz kriminalnih sredina. Nikada moje komunikacije nisu bile usmjerene protiv državnih, nacionalnih ili sigurnosnih interesa - rekao je Dačić i poručio da nikada nikog nije štitio niti će to činiti.

- Bit ću još nemilosrdniji prema njima zato što su izigrali moje povjerenje i moju otvorenost prema ljudima - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ninoBelov 06.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • PatakVak 05.02.2013.

    jadničak nije imao pojma s kim se druži,hahahahaha

  • Capafiori 04.02.2013.

    Dačić postaje hodajući vicomat :))) Na koga li me podsjeća :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare