To je to što me zanima!

Vuco bio tri sata u policiji, odveli ga prekršajnom sucu

Vucu (36) je supruga Jelena prijavila za obiteljsko nasilje nakon što ju je više puta udario po licu. Pjevač je u postaju ušetao sa svojim odvjetnikom
Vidi originalni članak

U elegantnom odijelu, dobro raspoložen i nasmiješen, u pratnji svog odvjetnika, kontroverzni splitski pjevač Siniša Vuco je došetao u splitsku II. policijsku postaju. Tražili su ga dva dana jer je u nedjelju ujutro išamarao suprugu.
Nakon trosatnog policijskog ispitivanja priveden je na splitski Prekršajni sud. Nakon 15 minuta na raspravu je stigla i Jelena Vuco. U kancelariji sutkinje Snježane Radovniković supružnici su se punih sat vremena žestoko raspravljali.
- I nije baš dobro - kratko je izjavila Jelena Vuco, koja je prva napustila sudnicu.
Iz policije saznajemo da mu slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave za nasilničko ponašanje u obitelji iz veljače. No njegov odvjetnik tvrdi da prvi put čuje za to. Vuci  sutkinja nije utvrdila krivnju, nego će to učiniti na glavnoj raspravi 22. studenog

Idi na 24sata

Komentari 13

  • smail 07.11.2007.

    a biće \"hercegovka\" sudi po sebi, zna se da je u Hercegovini muž glava kuće, može imat ljubavnicu, pijančit po kvanama, noćarit i onda doć doma, pa ako je pijan \"normalno\" je da pretuće ženu. E moja \"hercegovko\", nemoj komentirati nešto šta bi se sutra moglo dogoditi tebi, a ako ti se dogodi, sjeti se Jelene Vuco!

  • infishan 07.11.2007.

    strašno je da ovakve primitivne kreature uopće dobijaju prostor u medijima. Tko je taj Vuco i tko ga uopće sluša?? Nek se njime bavi pravosuđe i psihijatri a ne mediji!

  • Tyson 07.11.2007.

    PA naravno da ima ljubavnika, ko bi onakvu svinju masnu prepotentnu arogantnu bezobraznu ljigavu dirao mozda ti..... Treba njega malo pritegnut, malo zatvora i puno po depu. Pa neka onda opet mlati pa jos stozu kaznu tako dugo dok i on nece na ulicu.....GADE MI SE TAKOVE SPODOBE..!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare