To je to što me zanima!

Vuk Jeremić je jedva dočekao kraj posta, počastio se svinjom

Jeremić je napisao kako je kod prijatelja u Washingtonu, ali ga ni činjenica da je daleko od kuće nije spriječila da pošteno proslavi Božić. Pohvalio se sa svinjom
Vidi originalni članak

Predsjednik Opće skupštine UN-a Vuk Jeremić jedva je dočekao kraj posta, a o tome je obavijestio i sve na Twitteru. Napisao je kako je kod prijatelja u Washingtonu, ali ga ni činjenica da je daleko od kuće nije spriječila da pošteno proslavi Božić.

- Još malo je ostalo do kraja posta - napisao je Jeremić na Twitteru, gdje se pohvalio i kako će kraj posta proslaviti cijelom svinjom. Napisao je i kako danas ima slobodan dan te da je Badnjak proslavio s prijateljima, a objavio je i fotografiju svog psa.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • Renaldo 09.01.2013.

    Vuk žderao prasetine, a nije otpuhao kućicu, i svinja se čudi...iskolačila oči i pojeo Vuk prase.

  • ŽeljkoRebić 07.01.2013.

    Admine molim objašnjenje zbog čega mi je obrisan kompletan komentar (svinja je iz porodice vukova),obzirom na to da nisam bio opomenut ?

  • btanusha 07.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare