To je to što me zanima!

Vuk napadao automobile na autocesti A1 kod odmorišta Zir

Životinja je izbezumljena trčala s jedne strane autoceste na drugu. Nasrtao je na automobile, grizao gume, branike i blatobrane. Uplašeni vozači zvali su i 112
Vidi originalni članak

Gospićki centar 112 u ponedjeljak je iza 10 sati primio nekoliko poziva od uplašenih vozača s autoceste A1 kod odmorišta Zir. Dojavili su im da ih napada - vuk! Po autocesti je trčao odrasli mužjak težak 40 kilograma. 

- Preskočio je ogradu i sumanuto trčao s jedne strane autoceste na drugu tražeći izlaz. Nasrtao je na naše automobile, grizao gume, branike i blatobrane - ispričao je za Novi list Dragan Milković, ovlašteni vještak Ministarstva kulture za štete od predatora. 

Dodao je da je na kraju vuk ipak uspio otrčati sa autoceste te se uputio u smjeru Velebita. Milković dodaje kako sumnja da je vuk bio bijesan već se ugrizima samo branio i spašavao život.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • pješak 07.02.2012.

    Ovo veliko snježno nevrijeme je omogućilo vuku da dođe na sam autoput. Jak vjetar je na mjestima kraj autoputa stvorio velike nanose snijega koji su dosegli visinu ograde pa je vuk preko njih došao na cestu! Ovakav slučaj se može lako ponoviti dok je ovakvo vrijeme. Oprez onima koji putuju ovih dana autoputom!

  • francko 07.02.2012.

    mozda se novi dio sumraka snima u HR :-)

  • xnet0822 07.02.2012.

    A da ga je netko pregazio ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare