To je to što me zanima!

Vuk Vuković o tati kao šefu Holdinga: 'Ima 18.000 knjiga, to je najbitnije za znati o njemu'

Mislim da je skupljena izvrsna ekipa i uvjeren sam u uspjeh, tako da čestitam svima koji su preuzeli ovaj težak posao, napisao je na Facebooku ekonomist Vuk Vuković
Vidi originalni članak

Novi predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga je Nikola Vuković, ekonomist koji je godinama radio u Holdingu i bio jedan od bliskih suradnika Ive Čovića.

-  Vuković je bio pomoćnik predsjednika Uprave i na više pozicija direktora unutar Holdinga i itekako dobro zna sustav. Nije se slagao s modelom upravljanja koji je tada postojao i morao je otići - rekao je o njemu danas gradonačelnik Tomislav Tomašević, a o novom šefu Holdinga status je objavio i njegov sin, Vuk Vuković.

NOVI ŠEFOVI HOLDINGA Imenovana nova Uprava i Nadzorni odbor ZG Holdinga: Objavili i financijsko stanje

Njegov status prenosimo u nastavku:

Kad sam gostovao u NU2 prošle godine, spomenuo sam pred kraj emisije kako mi je u obrazovanju i razvoju puno pomogao moj otac sa svojom bibliotekom od 15 tisuća knjiga. Zapravo je 17 tisuća, jer su 2 tisuće kod mene.

Sada je već, nakon godinu i par mjeseci, blizu 18 tisuća (evo naručili smo 200 komada sabranih djela ekonomskih klasika iz US prije koji tjedan).

U svakom slučaju radi se o jednoj od najvećih privatnih biblioteka vjerojatno u ovom dijelu Europe.

I to je najbitnije što trebate znati o novom šefu uprave Zagrebačkog Holdinga

GRADONAČELNIK TOMAŠEVIĆ: 'Kreće sanacija Domovinskog mosta, a vjerojatno i restrukturiranje ZG Holdinga'

Čisto kao detalj koji ukazuje na suštu suprotnost od bivše uprave i dosadašnjeg načina upravljanja.

O njegovoj stručnosti, znanju i sposobnosti neću govoriti, o tome ćete se uvjeriti sami, vrlo brzo. Mislim da je skupljena izvrsna ekipa i uvjeren sam u uspjeh, tako da čestitam svima koji su preuzeli ovaj težak posao, i čestitam gradonačelniku i zamjenicima na sjajnom potezu!

Bravo tata, zaslužio si apsolutno, i samo naprijed!

P.S. Ovo naravno znači da ja ne sudjelujem u projektu transparentnosti grada Zagreba, odnosno ako i budem, to će biti besplatno i za grad i za Holding.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Julien Carax 15.06.2021.

    OK, sad znamo da je stariji Vuković kolekcionar knjiga... nešto kao skupljanje značkica ili pokemona:) Podatak koristan kao i koje je cipele danas nosio Grubnić ili mišljenje Tomislava Ćorića o bilo čemu... dakle, potpuno nebitno za upravljanje Holdingom.

  • prokurator 15.06.2021.

    sve 5 za vukovića, samo me brine detalj "bio bliski suradnik ive čovića". zar nije čović bio bandićev glavni čovjek za ispumpavanje gradske blagajne tamo oko 2013-14?

  • 15.06.2021.

    Najvažnije od svega da konačno dolaze promjene. Nažalost, veliki broj ljudi ne voli promjene jer su još mentalno u 45. ili 90-tima…….. pa neka tamo i ostanu. Ipak je 2021 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare