To je to što me zanima!

Vukelić: Još nije poznat uzrok pada dvaju MIG-ova

Vukelić očekuje kako se neće 'raditi mjesecima već tjednima'. Točne uzroke pada zrakoplova će se znati nakon što povjerenstvo završi sa radom
Vidi originalni članak

Ministar obrane Branko Vukelić u nedjelju je u Mariji Bistrici rekao da se još ne zna uzrok pada dva aviona Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. Prema njegovim riječima, povjerenstvo ozbiljno radi na tome te su angažirali stotinjak ljudi. Istaknuo je kako na području gdje su pali avioni postoji opasnost od mina. Vukelić očekuje kako se neće 'raditi mjesecima već tjednima'. Točne uzroke pada zrakoplova će se znati nakon što povjerenstvo završi sa radom. Ministar je naglasio kako Hrvatska ima izuzetne pilote i pilotsku školu te da se radi o pravim profesionalcima.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • TITTO 03.10.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • real 03.10.2010.

    ubrzo ce tender za kupnju 12 novih ali zastarenih F16

  • TiRa 03.10.2010.

    Naravno da nije pronađen uzrok i da nikada neće biti. Da bi se uzrok odredio ostatci aviona moraju biti skupljeni na hrpu a pitanje je jel su ih naši kretenerosi iz ADZ-a i kupili sa svim djelovima. A i raspadaju se po Hrvatskoj već dvajst godina. Trebalo bi znači cjelu hrvatsku i Jadransko more pretražit. Istraga će naravno koštati više od dva nova MIGA 29!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare