To je to što me zanima!

Vukelić: Stradali satnik je u šoku, ali se drži vojnički

Ministar je kazao kako ozljeda satnika Pavkovića spada u ozljede na radu te da će dobiti sva prava koja mu pripadaju. Vukelić je Marku htio uliti nadu
Vidi originalni članak

Ministar obrane Branko Vukelić posjetio je oko podneva u bolnici satnika Marka Pavkovića (43), koji je je u srijedu stradao u prometnoj nesreći i ostao bez obje noge.
- Sretan sam što je naš satnik izvan životne opasnosti. To je najvažnije. Ima iznimnu skrb i brigu u bolnici i nadam se da neće biti nikakvih komplikacija. Njegova velika obitelj, MORH i Oružane snage dat će mu potporu sada i u budućnosti - rekao je Vukelić i dodao da je razgovarao s ozlijeđenim satnikom. Rekao je kako je Pavković pod stresom i pogođen situacijom, no da se 'drži vojnički kao i svi hrvatski vojnici u najgorim situacijama'.
- Nastojao sam mu uliti veliku nadu i optimizam - rekao je Vukelić. Na pitanje može li se Pavkovićeva ozljeda okarakterizirati kao ozljeda na radu, ministar je odgovorio da apsolutno može.
- On je praktički nastradao u mirovnoj misiji jer misija traje sve do dolaska kući. Tragedija slučaja je veća jer je nastradao u Zagrebu, a ne u Afganistanu, no imat će sva prava koja proizlaze iz jedne takve nezgode - rekao je Vukelić. Profesor Mate Majerović iz KBC-a Rebro rekao je kako se satnikovo stanje stabiliziralo te kako očekuju da će oporavak trajati sedam dana, a rehabilitacija još dva mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • lexus 18.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • mp1979p 18.03.2010.

    Želim mu stvarno brzi oporavak ali za 7 dana,pa rehabilitacije 2 mjeseca...malo puno premalo.

  • JAX 18.03.2010.

    čovjek preživio sva ratišta a onda mu pijanuša oduze noge...

Komentiraj...
Vidi sve komentare