To je to što me zanima!

Vukovar: Sa sjednice Gradskog vijeća otišli vijećnici SDP-a

Predsjednik Gradskog vijeća Tomislav Šota (HDZ) smatra pak kako neodgovornost nisu pokazali vladajući već upravo vijećnici SDP-a napuštanjem sjednice Vijeća
Vidi originalni članak

Vijećnici SDP-a u četvrtak su napustili sjednicu vukovarskog Gradskog vijeća uz obrazloženje da se nisu imali vremena za nju pripremiti zbog obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara.

"Vladajući ovaj naš potez nazivaju politikantstvom, a ja im kažem da nije riječ o politikantstvu nego o odgovornosti prema svim građanima ovoga grada, a posebice prema onima koji su nas izabrali na ove odgovorne funkcije", rekao je predsjednik Kluba vijećnika SDP-a u Gradskom vijeću Goran Bošnjak.

Po njegovim riječima, vijećnici SDP-a smatraju neprimjerenim što je sjednica Gradskog vijeća sazvana svega dva dana nakon završetka obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.

Predsjednik Gradskog vijeća Tomislav Šota (HDZ) smatra pak kako neodgovornost nisu pokazali vladajući već upravo vijećnici SDP-a napuštanjem sjednice Vijeća.

"Održavanje sjednice im smeta jer, kako tvrde, previše je blizu danima u kojima su se Vukovarci i cijela Hrvatska prisjećali žrtve Vukovara 1991., a ja vam kažem, kako su pozivi i materijali poslani u zakonskom roku i sve je odrađeno prema poslovniku", rekao je Šota.

Dodao je kako jedini uzrok SDP-ovom napuštanju sjednice Gradskog vijeća vidi u skorašnjim unutarstranačkim izborima i borbi za pozicije unutar SDP-ove vukovarske organizacije.

U Gradskom vijeću Vukovara, u kojem većinu ima koalicija HDZ-HKS, SDP ima tri vijećnika. 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nijetebriga 23.11.2017.

    Vukovarski sdepeovci uvijek neke nerazumne izgovore imaju... Ako se mogao nakon kolone sjecanja dva dana poslije, HDZ pripremit-mogli ste i vi..!. Ili prije toga.. Zna se kako radite i sto radite, isto kao oni u saboru... mora da ste u stranackom rodu sa njima.☺☺

  • škver 23.11.2017.

    Hvala, SDP!!!

  • Božečuvajnasodgladiigrađ.rata. 23.11.2017.

    Ako niste u stanju podnositi jedni druge, ne možete ni vlast imati u svojim rukama. Bilo bi vrijeme da ova mržnja koja je postala previše vidljiva i smiješna, napokon prestane...HDZ pored zdravih očiju ne želi vidjeti gdje ovo sve vodi. Oni samo znaju, da ne daju vlast i ništa ih drugo ne zanima. Moj nick Božečuvajnasodgladiigrađ.rata. je upravo zbog ovakvih stvari. U rat nisam išao ni za HDZ ni SDP, već za Hrvatsku. Ovo je sramota i smiju nam se svi koji imaju iti malo razuma u svojoj glavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare