To je to što me zanima!

Vukovar: Policajac (45) u odori krao slaninu i sir vrijedne 20 kn

Policajca (45) odmah su udaljili iz službe i protiv njega provest će postupak zbog teže povrede službene dužnosti. U krađi su ga uhvatili zaposlenici trgovine
Vidi originalni članak

Zaposlenici trgovine Boso u Vukovaru u krađi su uhvatili policajca u odori. Otprije im je bio sumnjiv. Pokušao je ukrasti slaninu u vakum-pakiranju i sir u listićima. Policajca (45) odmah su udaljili iz službe i protiv njega provest će postupak zbog teže povrede službene dužnosti. Večernji list podsjeća kako je prije nekoliko mjeseci još jedan policajac iz PU vukovarsko-srijemske snimljen dok je krao čokoladice u trgovini.    

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 34

  • barbaboro 17.06.2011.

    Ma što su od ovoga napravili dramu? Koliko je Sanader ukrao, koiko ostali političari? Ukradeš milijune - frajer si, ukradeš slaninu - sramota i bijednik si... Pogledajte se u ogledalo, pa onda osuđujte čovjeka. Masu i masu kupaca svaki dan stai nešto u džep, toga je bilo i bit će. Jedino.... nije trebao u uniformi krasti, da je to napravio van rdnog vremena, u civilu, onda je to napravio kao svaka druga fizička osoba, kao građanin. Ovako, u odori.... istina je da je to malo škakljivo.... ali ne osuđujmo čovjeka.

  • yocko 14.06.2011.

    to nije ništa što je ovaj ukrao u trgovini, u Križevcima je vrh policije krao automobile pa su ih preprodavali a što je najgore jedan od njih je danas naćelnik a šef krim policije u KŽ je još u osnovnoj školi bio tak dobar đak da je morao provaliti u školu i uzeti dnevnike i zapaliti ih iza škole, no to nije ništa čudno kad ih je propali milicajac Benko dovukao u mup, i oni su mu danas sluge jer moraju za njega danas raditi kojekakove mafijoze.

  • feba 14.06.2011.

    A možda čovjek boluje od kleptomanije ili je toliko drzak da vjeruje da uniforma može sve.Kaj god--SRAMOTA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare