To je to što me zanima!

Vukovarski gradonačelnik je u šoku: Prijetili mu i kćeri (29)

Gradonačelnikova supruga je nakon brutalnog napada puštena kući iz bolnice, a i kći Vanja će dobiti policijsku zaštitu. Jako se uplašila, kao i njezina majka
Vidi originalni članak

Uplašila se jako, kao i njena majka. Pozivatelj joj je rekao da se zove Tomislav Karamarko što je, naravno, laž i provokacija. Čim je primila poziv, nazvala me je i ja sam to prijavio policiji. Vjerojatno će i ona sada dobiti policijsku zaštitu. Iako sam zabrinut i ljut, i dalje tvrdim da me moji suparnici ničim neće zaplašiti i otjerati. Ovo mi samo govori da sam na dobrom putu, rekao je u petak Željko Sabo. 

Podržavaju me mnogi kolege, zvali su me gotovo svi gradonačelnici i zastupnici. Svi su zgranuti drskošću i hrabrošću tih kriminalaca - kaže Sabo

Njegova kći Vanja je iz prvog braka i živi u obiteljskoj kući s bakom i djedom. Nepoznati muškarac nazvao ju je jučer u 11.40 sati na kućni telefon. Prijetio joj je i rekao da poruči ocu da prestane po medijima govoriti o napadu i mogućim motivima. Djevojka je bila šokirana pozivom, ali je nekoliko puta od pozivatelja tražila da se predstavi i kaže tko je. Zvao je sa skrivenog broja. Vjerojatno će i ona dobiti policijsku zaštitu. Ispred stana njezina oca policija dežura danonoćno. Odmah nakon napada Sabu su nazvali i premijer Milanović, predsjednik Ivo Josipović te Igor Dragovan.

- Podržavaju me mnogi kolege, zvali su me gotovo svi gradonačelnici i zastupnici. Svi su zgranuti drskošću i hrabrošću tih kriminalaca - kaže Sabo. U vukovarskoj policiji ne daju nikakve izjave vezane uz istragu o napadu na gradonačelnikovu suprugu.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • Ante Lovrić 15.12.2012.

    Jadan naš plačljivko,plakao na početku mandata u "Nedjeljom u dva" i na kraju mandata u vijestima RTL televizije.

  • Ante Lovrić 15.12.2012.

    Poštenom čovjeku nitko neće prijetiti,a nepoštenog ni sam Bog ne voli.

  • user_27152 15.12.2012.

    šta policija radi? prati sama sebe?

Komentiraj...
Vidi sve komentare