To je to što me zanima!

Vulin: Nemamo paravojsku, a u crnoj boji svatko vidi što želi

Slavonska Sokolska Garda koja je pozdravila okupljene na saboru HDSSB-a nije, tvrdi Vulin, nikakva stranačka vojska već klub koji se bavi humanitarnim radom
Vidi originalni članak

Stranačka garda je zapravo sportski i rekreativni klub, a svatko u crnoj boji vidi što god hoće, rekao je u četvrtak navečer za RTL Direkt Dragan Vulin, predsjednik HDSSB-a. Tako je komentirao činjenicu da su na 7. Općem saboru HDSSB-a čelništvo stranke i goste počasnim strojevim korakom i desecima zastava pozdravili i pripadnici netom osnovane Slavonske Sokolske Garde koje je osobno Branimir Glavaš tjednima u tajnosti trenirao za ovaj trenutak.

- Ne radi se nikako ni o kakvoj stranačkoj vojsci ili paravojsci, ne daj Bože. Jednostavno, to je klub unutar HDSSB-a koji se bavi sportom, rekreacijom i humanitarnim radom. Ali nastupa i u ovakvim svečanim prigodama. A u crnoj boji svatko vidi ono što želi. Meni su danas neki ljudi rekli da ih podsjećaju na dimnjačare - rekao je Vulin. 

Naglasio je i da je njihova stranka spremna na razgovore s pobjednicima nakon izbora, ali da ne odustaju od svojih programskih načela. Također je ponovio da priželjkuju mjesto ministra poljoprivrede. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • MI-MA 09.10.2015.

    A što su trebali staviti, partizansku boju odore?

  • Lun@ 777 09.10.2015.

    Oprostite, ali podsjećaju me na Hitlerovsku mladež u tim crnim odorama. A kakvim se to humanitarnim radom bavio Glavaš?

  • KALIMERO 09.10.2015.

    Komunisti nisu volili crnu boju, al su zato Hrvatski narod zavili u crno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare