To je to što me zanima!

Vuljanić se u Europarlamentu pridružio najradikalnijoj grupi

Ruža Tomašić primljena je u političku grupu zvanu Europski konzervativci i reformisti, u kojoj su najjača snaga članovi britanske Konzervativne stranke
Vidi originalni članak

Od 12 hrvatskih zastupnika u Europskom parlamentu u najradikalnijoj političkoj grupi završio je laburist Nikola Vuljanić, a ne desničarka Ruža Tomašić. Večernji list javlja kako se Vuljanić učlanio u grupu pod imenom Ujedinjena europska ljevica, u kojoj sjede i pripadnici stranaka iz Grčke, Portugala i Češke koje u svome nazivu imaju riječ "komunistička".

Ruža Tomašić primljena je u političku grupu zvanu Europski konzervativci i reformisti, u kojoj su najjača snaga članovi britanske Konzervativne stranke iz koje je i britanski premijer David Cameron. Tomašić je komentirala i Vuljanićev odabir političke grupe.

- U Hrvatskoj možete biti što je moguće ljevije, možete dozivati Lenjina i Staljina, samo ne smijete biti desno - istaknula je.

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 40

  • marnik954 06.07.2013.

    Nije ovo ništa. Biće bisera još.

  • 03.07.2013.

    Kojoj opciji se priklonila naša trudnica?

  • vidum 03.07.2013.

    Među političarima nema komunista, fašista, demokrata.Oni su, jednostavno političari, odnosno otpadnici od ljudskog roda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare