To je to što me zanima!

WHO: Covid-19 još je uvijek hitan zdravstveni problem

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) priopćila je u srijedu da je covid-19 i dalje hitno globalno stanje, gotovo tri godine nakon što je prvi put proglašeno
Vidi originalni članak

Povjerenstvo za hitna stanja WHO-a 30. siječnja 2020 proglasilo je izvanredno stanje zbog covida-19. Takva odluka pomaže ubrzanju istraživanja, financiranja i međunarodnih javnozdravstvenih mjera za suzbijanje bolesti.

Agencija UN-a rekla je proteklih mjeseci da, iako broj slučajeva pada u dijelovima svijeta, zemlje i dalje moraju biti na oprezu i nastojati cijepiti svoje najugroženije stanovništvo.

NAGLASIO VAŽNOST CIJEPLJENJA Reiner: Covid nije nestao nego samo mutirao. Potrebano je biti oprezan i dalje, pratiti situaciju

"Iako je javna percepcija da je pandemija završila u nekim dijelovima svijeta, ona ostaje javnozdravstveni događaj koji i dalje negativno i snažno utječe na zdravlje svjetske populacije", rekao je odbor WHO-a.

Uočeno je da je, iako je broj tjednih smrtnih slučajeva najniži od početka pandemije, i dalje visok u usporedbi s drugim virusima.

VELIKI INTERES JAVNOSTI EU-ova kupnja cjepiva protiv covida pod istragom, radi se o više desetaka milijardi eura

"Ova nas je pandemija već prije iznenadila i vrlo vjerojatno bi se to moglo ponoviti", rekao je novinarima glavni direktor WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Let's Go Brendon 19.10.2022.

    Cenzura je opet bila na krivoj strani povijesti, kako je to moguće? YouTube, Twitter, Facebook i dr. nebitni mediji i Mollo... 🤭

  • 19.10.2022.

    Zar je moguće da nam još uvijek forsiraju cijepljenje nakon šta se saznalo da Pfizer ta cjepiva uopće nije testirao, sami su priznali, FDA je priznala da su ih odobrili neistražene na temelju pretpostavki, isto su znali da cjepiva nisu testirana i dovoljno istražena, a EU je ta cjepiva nabavljala preko bračnog para von der Leyen koji su bili direktno u dilu s Pfizerom!

  • 🆉🅴🆁🅾 days without Jewish tricks 19.10.2022.

    Čeka vas karma

Komentiraj...
Vidi sve komentare