To je to što me zanima!

Kinezi pustili 30.000 ljudi kući pa ih zvali natrag u karantenu

Budući da je nekoliko otpuštenih pacijenata imalo pozitivan test na korona virus, vlasti su predložile da se svih 30 tisuća izliječenih pacijenata vrati u 14-dnevnu karantenu
Vidi originalni članak

U Wuhanu, epicentru epidemije, izliječeno je i otpušteno 30 tisuća pacijenata. No kako se ispostavilo da nekoliko pacijenata ipak ima pozitivan test na korona virus otpuštenim se pacijentima preporučilo da se vrata u karantenu koja bi trajala još 14 dana.

Središnja Kina danas bilježi sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom, uključujući šest slučajeva  izvana, a u pokrajini Hubei, čiji je glavni grad Wuhan potvrđeno je osam novih slučajeva. Ovo je prvi put da se broj novih potvrđenih slučajeva u gradu smanjio na jednoznamenkasti broj. 

Naime, Kina je danas službeno izvijestila kako je zemlja prošla kroz vrhunac epidemije. Kupci se polako vraćaju u trgovačke centre kako u zemlji lagano popuštaju mjere karantene.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Zeko, hop! 12.03.2020.

    Zakonom zabraniti žderanje kojekavih beštija i gluposti jer više nema smisla da iz te Kine dolaze sarsevi i kovidi.

  • ARMAGEDON 12.03.2020.

    SVIJET treba konačno shvatiti da će Kina sa fgodinama razvijati sve opasnije viruse koji će prouzročiti dalekosežnu štetu državnim ekonomijama no što će biti ušteda kupovanja jeftinog kineskog sme*a , preseljavanje lokalne proizvodnje u Kinu kako bi kapitalisti zaradjivali na jeftinijoj radnoj snazi !

  • 12.03.2020.

    A, gledajte, puste ih van pa odmah na šišmiša...

Komentiraj...
Vidi sve komentare