To je to što me zanima!

'WW Travel GmbH ne koristi se prevarama u svom poslovanju'

Društvo registrirano u Švicarskoj je putem odvjetnika reagiralo na objavu MUP-a koju su prenijeli mediji u Hrvatskoj. Donosimo njihov ispravak
Vidi originalni članak

"Dana 21.4.2020. pod naslovom "MUP upozorava: Ne nasjedajte na ove sumnjive e-mailove" objavljena je netočna informacija da je poslovanje i postupanje društva WW Travel GmbH protivno zakonu i kao takvo ima obilježje prijevare.

Dakle, nije točno da je poslovanje i postupanje društva WW Travel GmbH prijevarno s ciljem krađe osobnih podataka, odnosno da se pri poslovanju i postupanju društvo WW Travel GmbH koristi 'vishingom', 'phishingom' ili drugim oblicima internetske prijevare.

Također, nije točno da se u elektroničkoj poruci društva WW Travel GmbH koju isto upućuje potencijalnim klijentima nalazi internetska poveznica na sumnjiv sadržaj. 

Društvo WW Travel GmbH registrirano je u Švicarskoj kod Trgovačkog suda kantona Zug te u skladu s propisima posluje više godina obavljajući djelatnost promidžbe i pružanja turističkih usluga i rezervacija, pri čemu za poslovanje koristi i internetsku stranicu https://travel.ch i između ostalog broj telefona 01 670060 s kojeg zakonito kontaktira i nudi suradnju potencijalnim klijentima."

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 26.05.2020.

    poslovanje legalno kao i što su bili krediti u "švicarcima"... navuci naivni narod i onda ih izmuzi. sve legalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare