To je to što me zanima!

Xi dao počasni doktorat svom najboljem prijatelju Putinu

Putin i Xi Jinping sudjelovali su u Pekingu na skupu o infrastrukturnom projektu Jedan pojas, jedan put uz četrdesetak drugih šefova država i vlada
Vidi originalni članak

Kineski predsjednik Xi Jinping dodijelio je u petak počasni doktorat svojem prijatelju Vladimiru Putinu koji je bio u posjetu Pekingu u sklopu summita Jedan pojas, jedan put.

Počasni doktorat pekinškog sveučilišta Tsinghua Putinu je uručio osobno predsjednik Xi Jinping koji je upravo na tom sveučilištu studirao, objavio je Kremlj u priopćenju.

- Čast mi je dodijeliti ovu titulu mojem najboljem prijatelju - izjavio je Xi na svečanosti u Pekingu, prenijele su ruske novinske agencije. 

- To je za mene velika čast - rekao je ruski predsjednik i zahvalio svojem 'dragom prijatelju' Xiju što je s njime podijelio taj trenutak. 

'MORA BITI ZELEN I ODRŽIV' Kineski predsjednik Xi Jinping predstavio projekt Pojas i put

Putin i Xi sudjelovali su u Pekingu na skupu o infrastrukturnom projektu Jedan pojas, jedan put uz četrdesetak drugih šefova država i vlada. 

Održali su i bilateralni sastanak usredotočen na jačanje rusko-kineskih odnosa.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 29.04.2019.

    Ruski Car Putin zaista zaslužuje ovakvo što,u stvari Putinove zasluge za stopiranje novog svjetskog poretka i dominacije fašističkih država poput Amerike,Izraela,V. Britanije i sličnih je nemjerljiva za čovječanstvo. To su činjenice.

  • jožek2 29.04.2019.

    I malo pomalo savez Kine, Rusije i još nekih večih zemalja koje žele k njima bit će to najmoćnija ekonomska kulturna i vojna sila svijeta, a već su i sad debelo prešišali Amerikun i zapad

  • lakej999 28.04.2019.

    a bandiću ništa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare