To je to što me zanima!

YouTube radi: 'Srušio' se zbog tehničkih problema

Prilikom pokušaja pristupa stranici, javljala se tek poruka "Http/1.1 Service Unavailable". Google nije izvijestio zbog čega je stranica bila nestabilna
Vidi originalni članak

Što? Srušio se YouTube? To mi je prvi glas. Danas još nisam bio na internetu, kazao je virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.
- Nadam se da će što prije dići stranicu jer se tamo može pogledati svašta zanimljivo dodao je bivši ministar unutarnjih poslova, koji je slavu na “Jubitou” stekao nakon videouradaka Bijesa prvog. Naslovnica YouTubea je postala nedostupna u srijedu oko 12 sati. Prilikom pokušaja pristupa stranici pojavila se poruka da se stranici ne može pristupiti. Najpopularniji svjetski internetski video servis 'oporavio’ se iza 13.30 sati.  U Googleu su rekli kako uzrok nije bio hakerski napad, već tejnički problem. Google u priopćenju navodi i da je problem riješen te da YouTube ponovno normalno funkcionira, ispričavši se potom svim korisnicima zbog poteškoća i nemogućnosti korištenja popularnog servisa. Tijekom srijede dio teksta na Googleovim korporativnim stranicama bio je napisan na kineskom jeziku. Google je u ponedjeljak zbog sukoba s kineskim vlastima oko cenzure preselio  svoju kinesku stranicu s domene google.cn na servere stranica u Hong Kongu (google.com.hk).

Idi na 24sata

Komentari 39

  • myuk 25.03.2010.

    ne radi glavna stranica i koliko vidim povezani sadržaji, playliste i tako, ali specifični linkovi na filmove rade.

  • riltek 25.03.2010.

    Srušio rofl, preuređuju sajt ... koja vijest haha

  • LowRider 25.03.2010.

    hahaha..evo ja već sat vremena slušam intervjue od Tupaca..ko vam kriv kaj nemrete,ja sam na jutjubu

Komentiraj...
Vidi sve komentare