To je to što me zanima!

Z. Vinković: "Drugarice Jaco samo piši, radit ćemo i po kiši"

Zoran Vinković je inzistirao na stanci zbog radnika Đakovštine u kojoj tvrtka 'Kamen temeljac' (odnosno Vlada) ima 30 posto vlasništva. Šeks mu je udijelio opomenu
Vidi originalni članak

Zastupnici su još jednom pokazali da se predizborna kampanja preselila u saborske kupe, a posebno je iskrilo između potpredsjednika Sabora Vladimira Šeksa (HDZ) i Zorana Vinkovića (HDSSB).

- Drugarice Jaco samo piši, radit ćemo i po kiši - ironičan je bio Zoran Vinković (HDSSB) koji je potom zatražio stanku od 10 minuta, zbog, kako je rekao, informacija o dramatičnoj situaciji s radnicima Đakovštine koji štrajkaju okruženi bodljikavom žicom. Potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks (HDZ) nije mu dao stanku.

- Umjesto da ste prethodno ispravili netočan navod, iznijeli ste grubu klevetničku i nedostojnu uvredu na račun predsjednice Vlade. Tražite stanku i ja vam ju neću dati - odgovorio mu je Šeks.

Vinković se nije dao smesti: 'Ne znam je li vam poznato da je osnovana tvrtka Kamen temeljac doo? Njen vlasnik je Vlada, u ovom slučaju HDZ i ta tvrtka obilaze Hrvatsku i vade kamene temeljce. 'Oćeš kanal? Evo ti ga. 'Oćeš školu, državnu ergelu, stečaj, crkvu, bodljikavu žicu - evo ti! 'Oćeš rodilište - evo ti, samo žene moraju potpisati da će roditi na vlastitu odgovornost. Ali ako hoćeš razgovor s Vladom, onda toga nema ili od prvog zahtjeva za razgovor prođe godina dana pa je to hitrokracija Vlade'. 

Vinković je inzistirao na stanci zbog radnika Đakovštine u kojoj tvrtka 'Kamen temeljac' ima 30 posto vlasništva. Šeks mu je udijelio opomenu, rekao da ne može govoriti izvan teme, te je Vinkoviću poručio da ne pokazuje lažnu brigu i krokodilske suze za radnike Đakovštine.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • feba 14.10.2011.

    Mislim da treba pozvati CSI da razjasni zašto Kosor pravi zakone u obranu Šeksa a Šeks brani nju (i sebe).Toliko je sramotno i bijedno da oni ne žele ni čuti ni vidjeti jadnike bez plaće i one bez posla.Nikad nikog nisam proklela ali...DA BOG DA DA ZAVRŠE KAO OVI LJUDI U ŠATORU;SMRZNUTI I POKISLI.

  • sreckoZU 13.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • BeloDete 13.10.2011.

    pa pogledajte malo po saboru kada su rasprave koliko ih bude u sabornici a i kada su neki tamo spavaju ....šta mi plačamo i slušamo živa sramota a šta se tiče imuniteta nebi ja nikome dao nikakav imunitet što je on vrjedniji od mene da nebi odgovarao za onakve ispade recimo šeksa ili sličnih samo što njima paše to je dobro a na sve ostalo odma laju...dragi moj narode što smo birali i stvorili to sada imamo....teško je muhu odljepiti od dreka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare