To je to što me zanima!

'Za 20 godina ćemo se sa sjetom sjećati današnjih dana'

Premijerka vjeruje kako će za 20 god. zemlju voditi matematičari koji osvajaju zlata na natjecanjima, da ćemo imati moderne luke, a proračun će biti respektabilan
Vidi originalni članak

Za 20 godina sa sjetom ćemo se sjećati današnjeg dana kada smo završavali pregovore s EU-om. Sigurna sam da ćemo do tada postići sve gospodarske ciljeve i da ćemo s ponosom gledati na sva naša postignuća, rekla je u srijedu premijerka Jadranka Kosor, piše Tportal. Kosor vjeruje kako će za 20 godina državu voditi informatičari, pravnici i matematičari koji danas osvajaju zlata na međunarodnim natjecanjima te kako će zemlja imati moderne željeznice i luke, a državni će proračun biti respektabilan.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.   

Idi na 24sata

Komentari 88

  • user_81161 02.06.2011.

    nažalast,danas državu vode lopovi koji nemaju veze sa matemetikom,informatikom,ekonomijom.............

  • pechvogel 02.06.2011.

    Kao što se danas sijećamo kako smo se nadali NAPREDKU, MIRU i POŠTENJU prije 20 godina!!! Ako ostanete na vlasti neće nas više ni POSTOJATI za 20 godina!!!

  • Cezarion 02.06.2011.

    mislim da ću se za 20 godina (ako ih doživim) jedino sjećati totalnog diletantizma i neizmjerne bahatosti gđe. "wannabe premijer" i njezinog "dream team-a". Osjećaj koji će mi to sjećanje buditi sigurno neće biti sjeta!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare