To je to što me zanima!

Za akciju protiv droge iz 1994. g. 'užicao' je novac

Mladić je ušao u kafić i razmotao plakat akcije Sportom protiv droge. Od gostiju je dobio novac za humanitarnu akciju koja je završila 1994. god.
Vidi originalni članak

Muškarac je u utorak oko 16 sati u kafiću More u Zadru uručio plaketu sportskog društva Sportom protiv droge supruzi vlasnika kafića Olji Barančić i za humanitarnu akciju naplatio 50 kuna. No akcija je završila prije 15 godina.
- Došao je mladić, onako fin, pristojan, imao je splitski naglasak i crni madež na vratu. Uljudno je pozdravio i tražio gazdu. Odmotao je veliki plakat za borbu protiv droge i tražio novac. Brzo ju je zamotao, ali kad je za našu djecu i protiv droge, dala sam 50 kuna. Još mi je napisao uplatnicu s pečatom i rekao da će mi se odbiti od poreza. Moj ga je muž čuo i odmah je znao da je prevarant. Mladić je brzo otišao, a konobarica i ja pogledale smo plakat. Akcija je završila 1994.! Vjerojatno je u pola sata zaradio 500-tinjak kuna jer je u kvartu prevario dvije odvjetnice i frizera. Zvali smo u Split i tražili broj udruge, a udruga ne postoji! Kasnije smo se smijali kako smo nasjeli - rekla je Barančić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dusansk 12.11.2009.

    Ovakve ideje imamo samo mi ...

  • brko1 12.11.2009.

    Sebi zaradim! Ameri kontroliraju drogu, zato i jesu u Afganistanu, koja će to akcija spriječiti? Zeitgeist Movement

  • udar 11.11.2009.

    100% mu je trebalo za dop!!!haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare