To je to što me zanima!

Za brzu vožnju bogatašu kazna od 1,5 milijun kuna

Švicarska: Policijski radar snimio je muškarca kako juri Ferrari Testarossom 137 kilometara na sat gdje je dopuštena brzina 80 kilometara na sat
Vidi originalni članak

Švicarski sud kaznio je tamošnjeg bogataša sa 1,47 milijuna kuna jer je svojim Ferrarijem prekoračio ograničenje brzine za 57 kilometara na sat. Policijski radar snimio je muškarca kako juri Ferrari Testarossom 137 kilometara na sat.
- Optuženi je ignorirao temeljna pravila vožnje i svojim snažnim autom jurio samo iz želje za brzinom - stoji u obrazloženju suda u St. Gallenu. Imovina bogataša, koji je ranije počinio više prometnih prekršaja, procjenjuje se na oko 113 milijuna kuna, uključujući pet luksuznih automobila.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • crnilabud 08.01.2010.

    ...da..da tako se kurče i mamini sinovi kad dodju u lijepu našu,ma švica je zakon,hebe se njima ko je precjednik,bitno im je dda imaju najjaču valutu na svijetu i da drže pola svjetskog novca,a presjednik...90% ih ne zna ni kako se zove,niti ih to zanima,nit ide iz švicarske za vrijemr mandata-samo na godišnji odmor naravno!!

  • Ćofi 08.01.2010.

    Kako je svijet smiješan...Čim sam \"ja\" kriv odmah je to NEPRAVEDNO jer nemam novaca, a \"kršim zakon\". Kad se radi o bogatoj osobi onda je taj DEFINITIVNO KRIV i mora platiti 100 puta veću kaznu jer ima novaca...Po toj logici bi moja kazna trebala biti 20 kuna jer nemam posao !!!!! Primitivizam na vrhuncu...

  • BERISLAE 08.01.2010.

    A mene na raskrižju dok sam stajao na semaforu pogodio motorom tatin sin sa brzinom večom od 150,ja stajao i sad sam ispao kriv da sam nepravilno stajao(!!!!!),vještaci utvrdili da je vozio 75km/h a rastepao mi auto po pola i na motoru su mu se spojili točkovi od udarca.Al čitat če te o tome kad pištoljem dodjem na sud...uskoro ću biti glavna vijest,pa nek onda bogu dokazuju tko ih je potplatio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare